Υπέρ των δύο κατηγοριών ο Α.Ο. Σύρου

  • Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 29 Ιουν. 2018 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο ΑΟ  Σύρου με έγγραφό του προς την ΕΠΣ Κυκλάδων, ενημερώνει τη διοργανώτρια αρχή πως είναι υπέρ της αλλαγής του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα ο Α.Ο. Σύρου ζητά από την ΕΠΣ Κυκλάδων να γίνει η αλλαγή και να υπάρξουν τη νέα αγωνιστική περίοδο δύο (2) κατηγορία (Α και Β). Με τον τρόπο αυτόν όπως αναφέρει μέσα στο έγγραφό του θα «υπάρξει ανάπτυξη και πρόοδο στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο».

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό που κι άλλα σωματεία είναι υπέρ της αλλαγής και μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση. Για να υπάρξει από την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν θα πρέπει να υπάρχει ομόφωνη απόφαση, δηλαδή όλα τα σωματεία να δώσουν θετική απάντηση.

 

Αναλυτικά το κείμενο προς την ΕΠΣ Κυκλάδων

«Σας γνωρίζουμε πως ψηφίζουμε υπέρ της ύπαρξης δύο κατηγοριών (Α΄) και (Β΄) για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019, η Α’ κατηγορία να είναι ενιαία και ο Πρωταθλητής να βγαίνει με υψηλότερη βαθμολογία και η Β’ κατηγορία να είναι χωρισμένη σε δύο ή τρεις ομίλους.

Να ψηφιστεί στην Γ.Σ. για την ύπαρξη των δύο (02) κατηγοριών όχι η απόλυτη ομοφωνία αλλά, το τι θέλουν οι περισσότερες ομάδες.

Αν δεν υπάρξουν δύο (02) κατηγορίες , θα συνεχίσει το Πρωτάθλημά μας να είναι ανούσιο και άνευ θεάματος!

Η δική μας πρόθεση είναι η ομάδα μας, να συμμετάσχει στην Α΄ κατηγορία Κυκλάδων.

Όσοι όντως αγαπούν, νοιάζονται, και επιθυμούν το καλό, την ανάπτυξη και την πρόοδο του δύσμοιρου Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου  πρέπει να ψηφίσουν υπέρ της ύπαρξης δύο (02) κατηγοριών , διότι μόνο έτσι θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ το ποδόσφαιρό μας Επιτέλους»!