Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδας της Σύρου για τη σεζόν 2018-19

Βαρθαλίτης και Φωκάς επίσημα στον Α.Ο. Σύρου

Η διοίκηση της ομάδας του Α.Ο. Σύρου με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία τόσο με τον Μάκη Βαρθαλίτη όσο και με τον Χρήστο Φωκά. Το δίδυμο του τεχνικού τιμ θα προσπαθήσει με την στήριξη από την διοίκηση να κάνει μία αξιοπρεπή αρχικά πορεία στο πρωτάθλημα κι αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να διεκδικήσει ο Α.Ο. Σύρου κάτι παραπάνω. Βέβαια όπως γνωρίζουν όλοι είναι μία δύσκολη και μεταβατική περίοδο, καθώς ο Α.Ο. Σύρου την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αρχικά θα πρέπει να… μαζέψει τα κομμάτια του, μιας κι επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Τέλος στην ίδια ανακοίνωση η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου κάνει γνωστή τη συμφωνία – επιστροφή του Δημήτρη Λούσα από τον Αίαντα. Ο Λούσας είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τις προσπάθειες της ομάδας της Σύρου κι έτσι ο Μάκης Βαρθαλίτης αποκτά ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του.

 

 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O A.O. Σύρου ανακοινώνει την πρόσληψη του διπλωματούχου προπονητή Βαρθολομαίου (Μάκη) Βαρθαλίτη στη θέση του προπονητή της ομάδας για την περίοδο 2018-19.

Ο κ. Βαρθαλίτης μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στην ομάδα μας, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος τη χρονιά που κατέκτησε το “Νταμπλ” Κυκλάδων ως βοηθός προπονητή.

Για τη θέση του βοηθού του επιλέχθηκε ο επίσης διπλωματούχος προπονητής κος. Χρήστος Φωκάς με τον οποίο ο ΑΟΣ ήρθε σε συμφωνία και πλέον αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ.

Ο κ. Φωκάς την περσινή σεζόν ήταν προπονητής της ομάδας Α.Π. Σύρος 2002.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το σύλλογό μας όπου και οι δύο προπονητές μας , είναι κάτοχοι διπλώματος προπονητικής.

Καλωσορίζουμε αμφότερους στην οικογένεια του Α. Ο. Σύρου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή

Επίσης ανακοινώνεται η επιστροφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Λούσα, από τον Aίαντα “Αjax” Σύρου στα πλαίσια συνεργασίας των δύο σωματείων, ο οποίος έβαλε ήδη την υπογραφή του στην “Αίτηση Mεταβολών Ποδοσφαιριστή” με την ομάδα μας.

O Δημήτρης Λούσας ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην κατάκτηση του “Νταμπλ” Κυκλάδων 2016-2017. Οι μεταγραφικές κινήσεις και προσθήκες θα συνεχιστούν με ταχύ ρυθμό και τις επόμενες μέρες, καθώς στόχος της διοίκησης είναι η ολοκλήρωση του ρόστερ αρκετά πριν την έναρξή της προετοιμασίας, η οποία υπολογίζεται στα μέσα Αυγούστου.