Διοργάνωση εκδρομής για το Final-4 του Κυπέλλου στο Ρέθυμνο

Διοργάνωση εκδρομής για το Final-4 του Κυπέλλου στο Ρέθυμνο

Η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Φοίνικας Σύρου διοργανώνει τριήμερη εκδρομή για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2012-2013 που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) μέχρι το Σάββατο 16 Μαρτίου στο ταξιδιωτικό πρακτορείο GALERA TRAVEL (Λιμάνι Ερμούπολης, τηλ. 22810-87666), είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση lesxifilwnaofoinika@gmail.com. Η δήλωση συμμετοχής, όσον το δυνατόν πιο σύντομα, είναι απολύτως απαραίτητη, καθώς η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών προκειμένου το πλοίο για Κρήτη να προσεγγίσει το λιμάνι της Σύρου. Το κόστος για την εκδρομή έχει υπολογιστεί στα 100 ευρώ και περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Σύρο για Ηράκλειο και επιστροφή, μεταφορά με πούλμαν από το Ηράκλειο στο Ρέθυμνο και αντίστροφα, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου και τα εισιτήρια για την παρακολούθηση των αγώνων.

Πρόγραμμα εκδρομής

  • Αναχώρηση από Σύρο για Ηράκλειο ακτοπλοϊκώς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Μαρτίου
  • Άφιξη στο Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου και μεταφορά στο Ρέθυμνο με ναυλωμένο πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου το Σάββατο 23 Μαρτίου
  • Την Κυριακή 24 Μαρτίου, μετά την λήξη του τελικού, μεταφορά στο Ηράκλειο με ναυλωμένο πούλμαν και επιστροφή ακτοπλοϊκώς στη Σύρο τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Μαρτίου.
  • Οι ακριβείς ώρες αναχωρήσεων-αφίξεων θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθεί η πραγματοποίηση της εκδρομής. Επαναλαμβάνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι να υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών προκειμένου το πλοίο για Κρήτη να προσεγγίσει το λιμάνι της Σύρου.