Συνεχίζει να ενισχύεται ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Απέκτησε Ράντοβιτς

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. Μετά την πασαδόρο Κριστίνα Τσέσλιαρ, πρόσθεσε στο ρόστερ του μία ακόμη διεθνή Σέρβα αθλήτρια. Η ομάδα της Νάξου απέκτησε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα την 21 ετών Μίλκα Ράντοβιτς. Η αθλήτρια από τη Σερβία έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως ακραία. Με την εθνική ομάδα της χώρας της έχει παίξει μέχρι στιγμής στα τμήματα νεανίδων και κορασίδων και οι διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις είναι πάρα πολλές.

Η 21 ετών Ράντοβιτς, αν και νεαρή σε ηλικία έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Γεντίντσβο. Ενώ, πριν και συγκεκριμένα το διάστημα 2008-2011 ήταν στην Ραντνίσκι. Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Γκάσινατς Μαυροβουνίου.

Τέλος, η ομάδα του Ζόραν Κόβασιτς μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων στο ΔΑΚ Νάξου, μπήκαν στην κλειστή αίθουσα “Δημήτριος Περιστεράκης”. Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως η ομάδα της Νάξου δεν είχε μπει νωρίτερα καθώς στον συγκεκριμένο χώρο εκτελούνταν έργα βελτίωσης. Ολοκληρώθηκε ο χρωματισμός του τερέν και οι διαγραμμίσεις, ενώ έχει απομείνει η επισκευή της οροφής, καθώς την περσινή σεζόν υπήρχε πρόβλημα στεγάνωσης του γηπέδου.