Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού θα δοκιμάσει τις δυνάμεις απέναντι στην ΑΕΚ, αφού και οι δύο θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνουν οι Ίωνες

Πρώτη γεύση από Α1

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, που θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α1. Οι Ναξιώτισσες κάθε μέρα που περνά ανεβάζουν όλο και περισσότερους ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμες με την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Ζόραν Κόβασιτς θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνουν οι ΑΣΠ Ίωνες και θα συμμετέχουν οι ΑΕΚ και το Μαρκόπουλο. Το τουρνουά αυτό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία οι Κυκλαδίτισσες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, αφού θα αντιμετωπίσουν την περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος ΑΕΚ.

Για το συγκεκριμένο τουρνουά η διοίκηση του Πανναξικού έβαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας στην Αθήνα ότι θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο Α.Σ.Π. Ίωνες το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας (Οδός Τζαβέλλα και Κάλβου), στη μνήμη του Γεωργίου Περλέκη. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια ομάδα, η ΑΕΚ και το Μαρκόπουλο”.

Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι το εξής :

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

18:00 ΑΕΚ - Μαρκόπουλο
20:00 Ίωνες – Πανναξιακός

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
18:00 ΑΕΚ - Πανναξιακός
20:00 Ίωνες – Μαρκόπουλο

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

17:00 Μαρκόπουλο - Πανναξιακός
19:00 Ίωνες – ΑΕΚ

21:00 Απονομές