Κλείνει Μουρούτη – Χαραλαμπίδη ο Φοίνικας

Ο Φοίνικας όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις έχει πάρει φόρα, αφού μετά τις επίσημες ανακοινώσεις παικτών γεμίζει σιγά – σιγά το ρόστερ του.

Το “Πειρατικό” ουσιαστικά χτίζει μία καινούργια ομάδα, αφού από την περσινή μόνο ο Λάππας και ο Νίκος Αρβανίτης αναμένεται σύμφωνα με τα όσα στιγμής είναι γνωστά.

Μετά την επίσημη ανακοίνωσή του ο Σλοβένος ακραίος ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο τη συμφωνία με την ομάδα της Σύρου και χαρακτηριστικά έγραψε, “Νέα σεζόν, νένα ομάδα, νέα πρόκληση”. Ο νεαρός αθλητής έρχεται με αρκετά καλές συστάσεις, αφού όλα όσα τον ακολουθούν είναι πολύ θετικά.

Ο 24χρονος Σλοβένος να σημειώσουμε πως είναι διεθνής και πέρσι αγωνίστηκε στην Lunos Maribor.

Τώρα, όσον αφορά τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις σύμφωνα με πληροφορίες οι: Βαγγέλης Μουρούτης και Δημήτρης Χαραλαμπίδης είναι πολύ κοντά στο να καλύψουν τις δύο από τις τρεις θέσεις των κεντρικών. Ο Βαγγέλης Μουρούτης είναι 2.02 μέτρα, 24 ετών και πέρσι αγωνίσθηκε στην Κηφισιά, ενώ ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης είναι 2.00 μέτρα και 23 ετών. Ο Χαραλαμπίδης πέρσι αγωνίσθηκε σε δύο ομάδες, αφού πέρασε στην αρχή της χρονιάς από τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Νίκη Αιγινίου.