Ξεκινά το 2ο τουρνουά Beach Volley στη Μήλο

Ξεκινά σήμερα στην Μήλο το δεύτερο τουρνουά Beach Volley. Το σύστημα των αγώνων θα είναι όμιλοι και στη συνέχεια νοκ-άουτ αγώνες.

Το σύστημα των αγώνων θα είναι διπλός αποκλεισμός, με δύο νικηφόρα σετ των 15 πόντων και τάϊ μπρέικ στους 11 πόντους, εκτός των τελικών και ημιτελικών που τα σετ θα είναι στους 21 πόντους και τα τάϊ μπρέικ στους 15. Με το τέλος του κάθε αγώνα και την αναφώνηση του επομένου θα υπάρχουν δύο λεπτά για ζέσταμα εντός γηπέδου, καθώς θα υπάρχει διαθέσιμη μπάλα. Κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα για ένα τάιμ άουτ διάρκειας μισού λεπτού, σε κάθε σετ.
Η οποιαδήποτε καταστροφή ή κακή μεταχείριση αθλητικού υλικού, από συμμετέχοντα, κατά τη διάρκεια αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τη διαγραφή της ομάδας του από το τουρνουά με απόφαση του διαιτητή των αγώνων.

Ακόμη οι διαιτητές θα καθορίζονται από τους διοργανωτές του τουρνουά με την σύμφωνη γνώμη των παικτών και οι αποφάσεις τους θα είναι σεβαστές από όλους τους συμμετέχοντες, χωρίς παράπονα και γκρίνιες. Η νικήτρια ομάδα του προηγούμενου αγώνα θα συμμετέχει στη διαιτησία του επόμενου αγώνα.