Νέα μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα γυναικών του Πανναξιακού, καθώς “Ναξιώτισσα” έγινε και η Βουλγάρα Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα

“Παράθυρο” για ακόμη μία μεταγραφή

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ αν και δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην μεταγραφική περίοδο, αφού οι κινήσεις ήταν νωθρές, δείχνει σιγά – σιγά ότι έχει δημιουργήσει και με τις προσθήκες που έγιναν στη συνέχεια, ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα παίξει το δικό του ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας γυναικών. Ο πήχης από πλευράς διοίκησης φαίνεται ότι έχει ανέβει κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουν καλύτερα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα από την ομάδα της Νάξου. Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, η οποία αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια. Η ύψους 1.86 23χρονη Βουλγάρα είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας της και συμμετείχε στην τελευταία διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό λιγκ. Πριν τον Πανναξιακό ΑΟΝ έχει φορέσει ταν χρώματα των ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λέφσκι Σόφιας, αλλά και της Ρουμανικής Τάργκου Μούρες. Η Αθλήτρια βρίσκεται ήδη στη Νάξο και προπονείται υπό τις οδηγίες του Ζόραν Κόβαζιτς, ο οποίος πιστεύει ότι μαζί με την Σέρβα Χριστίνα Τσέσλαρ, μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο στην ομάδα της Νάξου, όσο και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ο Πανναξιακός θα μπορεί να κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Νάξου φαίνεται ότι δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της αφού ήδη κοιτά και για τρίτη ξένη αθλήτρια η οποία θα συμπληρώσει και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της.

Επίσης, τη φανέλα της ομάδας της Νάξου θα φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο και η Παναγιώτα Διώτη, η οποία αποχώρησε από τον Ηρακλή Κιφισιάς και “κατηφόρισε” προς Νάξο. Τέλος, με τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν επέστρεψαν τα χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας, αφού είδαν ότι έχουν δημιουργήσει ένα άκρος ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα μπορεί να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.