Το Δ.Σ. της Συριανής ομάδας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Κώστα Νικολούζου

Προχωρά ενωμένος ο Φοίνικας

Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Κώστα Νικολούζου το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοίνικα Σύρου και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, στηρίζει τον Διευθυντή του ΤΑΑ και τις όποιες ενέργειές του. Από εκεί και πέρα ο κ. Νικολούζους παραμένει στη θέση του και στη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος ο Φοίνικας δείχνει να είναι πιο δυνατός από ποτέ. Ο Φοίνικας το Σάββατο παίζει με τον Ολυμπιακό και με νίκη κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μιας θέσης μέσα στην τετράδα. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αφού δεν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, αλλά και δεν κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση. Τέσσερις ομάδες παίζουν για τις δύο θέσεις που απομένουν και τις επόμενες αγωνιστικές θα δούμε ποιες τελικά θα τα καταφέρουν.

Ανακοίνωση ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Πέμπτης, με αφορμή την προχθεσινή παραίτηση του Διευθυντή ΤΑΑ Κώστα Νικολούζου, όπου και αποφάσισε τα εξής:

1. Να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Νικολούζου

2. Να εκφράσει την απόλυτη στήριξή του στον Διευθυντή του ΤΑΑ και τις όποιες ενέργειές του

Στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα της Volleyleague, όπου δύο αγωνιστικές πριν το τέλος η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά σε μία ακόμα σπουδαία επιτυχία, την συμμετοχή της στα πλέι-οφ, δεν πρέπει να λείπει κανείς!