Ο Φοίνικας πανηγύρισε μία τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού στο τάι μπρέικ

Ονειρεμένοι... Πειρατές

Στη Σύρο διεξήχθη το μεγάλο παιχνίδι της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Volley League, στο οποίο ο Φοίνικας πανηγύρισε μία τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού στο τάι μπρέικ. Όλα σετ ήταν γεμάτα και κρίθηκαν σε μικρές λεπτομέρειες.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού όποια ομάδα κι αν προσπάθησε να ξεφύγει, η άλλη αμέσως μείωνε στο σκορ. Μετά το 15-16 οι φιλοξενούμενοι είχαν ενα οριακό προβάδισμα με τον Φοίνικα να προσπαθεί να είναι κοντά στο σκορ. Τελικά το σετ το πήρε ο Ολυμπιακός με 23-25.

Στο δεύτερο σετ οι ερυθρόλευκοι είχαν σταθερό προβάδισμα μεταξύ τριών και τεσσάρων πόντων. Ο Φοίνικας προσπαθούσε να αντιδράσει πλησείασε στους δύο 16-18 και έφεραν το ματς στα ίσα  19-19. Ο Κάλντγουελ έβαλε τον Φοίνιια μπροστά  στο σκορ με 20-19. Με μπλοκ ο Πάρις έδωσε αέρα δύο πόντων στον Φοίνιια 21-19. Ο  Ολυμπιακός μείωσε στον έναν 23-22 και ο κ. Νίκολιτς κάλεσε τάιμ άουτ. Ο Παπαδόπουλος πήρε το μπλοκ και έκανε το 24-23 και στη συνέχεια ο διαιτητής έδωσε παράβαση  και ο Φοίνικας ισοφάρισε σε 1-1 (25-23).

Τρίτο και καλύτερο αγωνιστικά σετ και τους Συριανούς αφου ηταν καθ όλη τη διάρκειά  του μπροστά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να σταματήσουν τη φόρα του Φοίνικα κι αυτό έφερε το 25-20 και το 2-1 σετ.

Το τέταρτο και κρισημότερο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, λεπτομέρειες οι οποίες δεν ηταν δυστυχώς για τον Φοίνικα καθώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν  με 24-26 και έφεραν το ματς στα ίσα. Πλεον ολα θα κριθουν στο έξτρα σετ.

Ο Φοίνκας οχι μονο πηρε σετ απο τους Πειραιώτες τους νικησε με 3-2 σετ αφου στο πέμπτο και τελευταίο σετ οι λεπτομέρειες ηταν με το μέρος του. Πηρε με 16-14 το τελευταιο σετ και έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Η Σύρος γιορτάζει, η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων απέδειξε πως φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. 

Ετικέτες: