Ο Δημήτρης Εφραιμίδης συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Σύρου και υπέγραψε στο "Πειρατικό"

Από τον ΠΑΟΚ στον Φοίνικα

  • Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2016 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 27 Ιουλ. 2016 - 15:30
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Φοίνικας φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να... πατά στα πόδια του και να κινείται πλέον μεταγραφικά. Η ομάδα του νησιού μετά την απόκτηση του Σέρβου Μίλια Μρντακ απέκτησε τον Δημήτρη Εφραιμίδη. Οι δύο πλευρές μετά από συζητήσεις έδωσαν τα... χέρια και τη νέα ο 26χρονος Έλληνας ακραίος θα φορά τη φανέλα του "Πειρατικού".

Ο νεαρός αθλητής τα προηγούμενα δύο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος και μάλιστα το τελευταίο με αντίπαλο τον Φοίνικα. Οι διοικούντες είχαν σχηματίσει καλή άποψη για τον Εφραιμίδη και μετά τις διαδικασίες της αδιοδότησης κινήθηκαν για την απόκτησή του. Έτσι οι Συριανοί ξεκινούν τον στήσιμο της νέας ομάδας με τον κ. Νίκολιτς να βλέπει σιγά - σιγά το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει. Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Εφραιμίδης εκτός από τα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ έχει ακόμη τρία στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τέλος, το 2014 στην ομάδα της Σύρου ήταν ο αδερφός του Δημήτρη, Νικήτας Εφραιμίδης και οι καλές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ίσως να έπαιξαν κάποιο ρόλο στο να πει το ναι ο πρώην πλέον αθλητής του ΠΑΟΚ.