Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου με ανακοίνωσή της καυτηριάζει τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τον Κύζικο το προηγούμενο Σάββατο

«Φωνές» από το… Πειρατικό

  • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 8 Φεβ. 2017 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Λίγα εικοσιτετράωρα από την ήττα στη Νέα Πέραμο και συγκεκριμένα από τον Κύζικο με 3-2, η διοίκησης της ομάδας της Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και των «λαθών» που όπως υποστηρίζουν οι «Πειρατές» έγιναν εις βάρος τους. Οι Συριανοί καταγγέλλουν κα διαμαρτύρονται για τις διαιτητικές αποφάσεις που όπως υποστηρίζουν «απροκάλυπτα διαμόρφωσαν» το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Κύζικο. Οι Συριανοί έχουν βγάλει ένα βίντεο μικρής διάρκειας όπου μέσα εκεί υπάρχουν οι φάσεις για τις ομάδες διαμαρτύρονται έντονα.  

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου

«Αξιότιμοι κύριοι

Η ομάδα μας ,σεβόμενη τους φορείς τους χορηγούς τον απλό φίλαθλο κόσμο που την στηρίζουν, καθώς και την προσπάθεια των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει τις διαιτητικές αποφάσεις που απροκάλυπτα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα Κύζικος Νέας Περάμου – Α.Ο Φοίνικας Σύρου.

Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς αδικηθήκαμε και σε άλλους αγώνες  από διαιτητικές αποφάσεις, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα αυτές ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια του «ανθρώπινου λάθους»  και διαμόρφωσαν κατηγορηματικά το αποτέλεσμα, διότι έγιναν σε καίρια σημεία του.

Η διαιτητική ανεπάρκεια από τούς συγκεκριμένους διαιτητές είναι  πρόδηλη στο video που παραθέτουμε, η δε ενέργεια του πρώτου διαιτητή στο tie break και ενώ το σκορ είναι 11-9 να δείξει το καθαρό block-out  υπέρ μας, ως μη γενόμενη φάση, ξεπερνάει κάθε όριο κανονισμών, λογικής και φαντασίας.

Ζητούμε ευγενικά από τους υπευθύνους της Ελληνικής Διαιτησίας να σεβαστούν την προσπάθεια του νησιού μας, όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό Βόλεϊ.

Στο σχετικό video υπάρχουν οι χαρακτηριστικότερες φάσεις (μεταξύ πολλών) που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν ανθρώπινα λάθη και ειδικά στο 4οΣέτ.

Ανάλυση :1η Φάση καθαρή άμυνα,2η Φάση 1,5μ άουτ, 3η Φάση καθαρή υπέρβαση,4η Φάση(που τελειώνει σετ) μη παράβαση βάση κανονισμού (παρ.11.3.2),5η Φάση στο tie break ασχολίαστη».

Με τιμή
Το ΔΣ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ