Οι πρωταθλήτριες νεανίδες των Κυκλάδων (ΑΣΕ Νεωρίου) θα βρουν στο... δρόμο τους τον Ροδιακό Σύλλογο Φίλων Πετοσφαίρισης "Τελχινίς"

Για τις εμπειρίες και την... πρόκριση

  • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:12
  • /   Eνημέρωση: 16 Φεβ. 2017 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι νεανίδες του ΑΣΕ Νεωρίου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων προκρίθηκαν στη Δεύτερη φάση των αγώνων της Ζ' Περιφέρειας. Οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων θα βρουν στο... δρόμο τους την ομάδα του Ροδιακού Συλλόγου Φίλων Πετροσφαίρισης "Τελχινίς". Ο αγώνας σύμφωνα με τον ορισμό που ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 19/2/2017 στις 13:00 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο "Βενετόκλειο" της Ρόδου. Ο αγώνας όπως είναι φυσικό είναι αρκετά δύσκολος, αφού οι Συριανές στερούν... αγώνων, μιας και το πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι μικρής διάρκειας και ο αθλήτριες δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες αγωνιστικές εμπειρίες. Βέβαια όπως έδειξαν και στο ματς με τον Πανναξιακού, οι αθλήτριες του Χρήστου Σκρέτα έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά και διαθέτουν πλούσιο ταλέντο. Μάλιστα υπάρχουν αθλήτριες στην ομάδα του Νεωρίου που αν προσεχθούν, στο μέλλον θα μπορούν να αγωνισθούν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, αλλά ακόμη και στα σαλόνια της Α1 γυναικών.

Το ταλέντο υπάρχει στην ομάδα και οι αθλήτριες μαζί με τον τεχνικό τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση στην επόμενη φάση των αγώνων.

Τώρα η προσεχής αντίπαλος του ΑΣΕ Νεωρίου, Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης "ΤΕΛΧΙΝΙΣ" είναι αθλητικό σωματείο που έχει σκοπό τη συστηματική ανάπτυξη και ενίσχυση των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών ικανοτήτων των μελών του, για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες ιδιαίτερα των αθλημάτων πετοσφαίρισης (βόλεϊ) και πετοσφαίρισης άμμου (μπιτς βόλεϊ). Αποσκοπεί ακόμα στην ανάπτυξη του φίλαθλου πνεύματος παράλληλα με τη μορφωτική και πολιτιστική ανάπτυξη και καλλιέργεια των μελών του.

Το ρόστερ της ομάδας της Ρόδου είναι: Προπονητής της Τελχινίς είναι ο Νίκος Τσιντομηνάς και στην ομάδα αγωνίζονται: Νικολέτα Αμορανίτη (λ), Ανθή Γκίκα, Κατερίνα Δεληγιώργη, Δέσποινα Καραγιάννη, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Δέσποινα Κρητικού, Εύη Μανωλάκη (λ), Κική Μυρονίδου, Φαμπιόλα Τερζίου, Δέσποινα Καραγιάννη, Ματίλντα Πέτσι, Γιωζεφίνα Ντάιγα, Χριστίνα Παρασκευά και Ντιλεκ Χουσεΐν.

Τέλος να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η Τελχινίς πάει στον αγώνα με το ΑΣΕ Νεωρίου έχοντας διατηρήσει το αήττητό της, αφού σε έξι αναμετρήσει έχει ισάριθμές νίκες και μάλιστα με 18-2 σετ.

 

 

Τελική Βαθμολογία Νεανίδων

 

Ομάδες

Αγ

Βαθμ

Nίκες

Ήττες

σετ +

σετ –

1

Τελχινίς

6

12

6

0

18

2

2

Αθλ. Κω

6

10

4

2

14

6

3

Φοίνικας

6

7

1

5

5

16

4

Διαγόρας

6

7

1

5

4

17

               
   

 

 

πίνακας αποτελεσμάτων

 
   

Δια

Τελ

Κως

Φοι

   
 

Διαγόρας

 

0-3

0-3

3-2

   
 

Τελχινίς

3-0

 

3-0

3-0

   
 

Αθλ. Κω

0-3

2-3

 

0-3

   
 

Φοίνικας

3-1

0-3

0-3