Το Φιλώτι εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στο ματς κι επικράτησε με 2-1 της Μυκόνου

Έπαιξε έξυπνα… πήρε το τρίποντο

Το Φιλώτι σημείωσε τη δεύτερη φετινή του νίκη, αφού επικράτησε του αδιάφορου βαθμολογικού Α.Ο. Μυκόνου με 2-1. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται και στο τέλος να παίρνει τη νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν τον έλεγχο του αγώνα, να ήταν αυτοί που είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, όμως το Φιλώτι… χτύπησε στις δύο από τις καλές φάσεις που του δόθηκαν και πήρε το δεύτερο τρίποντο της σεζόν.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά (45) οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Σερέπας και Αμπαδίνης βρέθηκαν κοντά στο γκολ, όμως σε καμία από τις δύο προσπάθειες δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ξένο. Αντίθετα το Φιλώτι στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που του δόθηκε στο παιχνίδι κατάφερε να ανοίξει τον σκορ. Συγκεκριμένα ο Νταής στο 35’ βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παπά. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το γκολ του Νταή από το 35’ να τις χωρίζει κι όλα να δείχνουν πως το δεύτερο μέρος θα είναι καλύτερο από το πρώτο. Καμία από τις δύο ομάδες όπως ήταν και είναι γνωστό δεν είχε κάποιο σκοπό στο ματς κι έτσι όλα ήταν ανοικτά. Οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του δευτέρου μέρους βγήκαν ακόμη πιο μπροστά πίεσαν τους Ναξιώτες και στο 50΄ο Μύρτινας μετά τη ωραία κάθετη πάσα του Αλεξανδρόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξένου, για το 1-1. Οι γηπεδούχοι αν και αρχικά έδειχναν να χάνουν τη… γη κάτω από τα πόδια τους, συνήλθαν γρήγορα και με τον Ευριπιώτη να παίρνουν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο παίκτης του Φιλώτιου με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Παπά για να διαμορφωθεί με τον τρόπο αυτόν τον τελικό 2-1. Οι δύο ομάδες αν και είχαν τις ευκαιρίες και για άλλα γκολ, η μπάλα είχε… αντίθετη άποψη. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν άτυχοι, αφού μετά το 2-1 του Φιλωτίου είδαν τη μπάλα δύο φορές σε προσπάθειες των Σερέπα και Μύρτινα να σταματά στο δοκάρι του Ξένου. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων που ήταν σε καλή μέρα, όποτε χρειάστηκε κράτησε τη μπάλα μακριά από τα δίχτυα του κι έδωσε ουσιαστικά την δεύτερη νίκη στην ομάδα του. Τέλος, μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ είχε το Φιλώτι με τον Νταή στο 75, όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό να βρίσκει αρχικά πάνω στον Παπά και να σταματά στο δοκάρι. Στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος παίκτης με το κεφάλι έστειλε και πάλι τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Μυκόνου.

 

ΑΜΣ Φιλωτίου – Α.Ο. Μυκόνου 2-1

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Νεοκοσμίδης – Φαν Άακεν

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Μακρυμανώλης, Σαντέ, Ρεγγινίδης, Μεμλίκα (38΄Μουστάκης), Μπονιάκος, Ζούλης, Ευριπιώτης, Νταής, Κοττάκης, Μπόσκου (56΄Λιόφαγος)

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παπάς, Μύρτινας, Παπαδόπουλος (46΄Χιλάι), Τόμπρος, Καρατσάς, Ράγια Χ., Μπαλλής, Αμπαδίνης, Σερέπας, Μπομπάι (67' Ράγια Ρ.), Αλεξανδρόπυλος.

Έμειναν στο… μηδέν Άνω Μερά και Θύελλα

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Άνω Μερά και Θύελλα Καμαρίου στο γήπεδο της Μυκόνου, αφού οι γηπεδούχοι μετά την παραίτηση  της Λάβας έχασε και τις λιγοστές ελπίδες που είχε για κατάκτηση του τίτλου. Οι γηπεδούχοι αν και προσπάθησαν στη νίκη δεν τα κατάφεραν, αφού έπεσαν πάνω σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα του Καμαρίου. Αλλά και ταυτόχρονα φαινόταν στα πρόσωπα των παικτών του Νίκου Τζιώβα οι αρνητική γι’ αυτούς εξέλιξη. Από την άλλη πλευρά η Θύελλα με τον βαθμό που πήρε στη Μύκονο «καπαρώνει» ουσιαστικά τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού θα την χάσει μόνο αν η Άνω Μερά «περάσει» από την Σύρο την τελευταία αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ήταν ένα… χαλαρό παιχνίδι μεταξύ δύο αδιάφορων βαθμολογικά ομάδα, με την απογοήτευση κυρίως από πλευράς γηπεδούχων να είναι… εμφανής. Οι Φιλοξενούμενοι είχαν δύο αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Μαντούση στο πρώτο μέρος και με τον Ερρίκο στο δεύτερο. Ενώ, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Θεοχάρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινα κάρτα του διαιτητή και αποβλήθηκε από το ματς.

Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Καρίμαλης, Αβράμης, Κεραμιδάς, Θεοχάρης, Χατζάκος, Μπούμπουρης (46΄Δήμα Μ.), Καρφαρίδας, Γιόγιος, Παστελλόπουλος, Κολιόπουλος.

Θύελλα (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος (90΄Σάμπα), Σέχου, Μπρίτσα, Μπαλλής (91΄Αρβανίτης), Βλαβιανός (46΄Δαβιλάς).

 

Γυρνά… σελίδα ο Πανσιφναϊκός

Ο Πανσιφναϊκός γυρνά… σελίδα, αφού μετά το 2013 διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του σωματείου, από όπου προέκυψε ένα σχήμα με αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία μαζί με αυτούς που παρέμειναν καλούνται να συνεχίσουν και να εμπλουτίσουν στο πλούσιο έργο της προηγούμενης διοίκησης που ήταν αυτή που έβαλε το νερό στο αυλάκι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στα γραφεία του συλλόγου στην Απολλωνία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Πανσιφναϊκού με ταυτόχρονη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Νέου ΔΣ του Συλλόγου.

Στο νέο ΔΣ του Πανσιφναϊκού εκλέχθηκαν με σειρά προτίμησης οι:

Ατσόνιου Ευαγγελία και Ξύδης Γεώργιος που ισοψήφησαν

Χουζούρης Ιωάννης

Τρούλλος Κωνσταντίνος

Ατσόνιος Αντώνιος

Σιγάλας Ιωάννης και

Βέλλης Θεολόγος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι:

Λεμπέση Ειρήνη

Παπανδρέου Ασημίνα

Χριστοπούλου Σοφία

Το Νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στην εβδομάδα.

 

Γκολ και θέαμα στην Μήλο

Με το ευρύ 4-0 έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη σεζόν 2016-17 ο Παμμηλιακό. Η ομάδα της Μήλου αγωνίσθηκε στην Β’ κατηγορία Κυκλάδων κι έδειξε πως παραμένει ένα δυνατό κι ανταγωνιστικό σωματείο. Ο Παμμηλιακός επικράτησε εύκολα του Πανσιφναϊκού σε ένα ματς που πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου. Ο Σιδέρης μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και πριν κλείσει το πρώτο μέρος ο Σοσόλι με πλασέ έκανε το 2-0 και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 62’ ο Σιδέρης και πάλι έκανε το 3-0 και ο Σοσόλι στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Παμμηλιακός (Μάλλης): Μαυρογιάννης Ε., Ζούλιας, Νάκας, Σίδερης Σ., Κυρίτσης, Σοσόλι Α., Σοσόλι Ντ. (63’ Δερδελάκος), Μπεκογιάννη, Καμακάρης (55΄Μαυρογιάννης Α.), Σίδερης Α., Ταγκίρης (73΄Κρομύδας).

Πανσιφναϊκός (Ατσόνιος): Κάραβος, Φράγκος (46’ Σαμψών), Λαμπέσης Ε., Λουκιανός, Διαρεμές, Μπαρίμι, Λεμπέσης Σ., Λυκογιάννης, Ατσόνιος (87΄Γεωργούλης), Κίτσαλης, Σιγάλας (82΄Τσίνα).

 

Διπλό… πρόκρισης για Αίαντα

Ο ομάδαΚ-16 του Αίαντα Σύρου «πέρασε» από τη Μύκονο και ταυτόχρονα εξασφάλισε τη 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και θα διεκδικήσει σε αγώνα μπαράζ την είσοδό του στο final four της κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι Συριανοί προηγήθηκαν στο σκορ με τον Πρίντεζη στο 11’, με τον παίκτη του Αίαντα να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το αμυντικό λάθος της Μυκόνου. Στο 37’ ο Κωνσταντινίδης από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-2, βάζοντας τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν για το γκολ και μείωσαν στο σκορ στο 62’ με τον Ζουγανέλη σε 1-2. Το σκορ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε και ο Αίαντας επέστρεψε στη βάση του με το τρίποντο στις αποσκευές. Ο Α.Ο. Μυκόνου αν και ηττήθηκε με 1-2 εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου και προκρίθηκε στο final four, ενώ ο Αίαντας θα δώσει αγώνες μπαράζ για μία θέση στην τελική φάση.

Η διοίκηση της Σύρου μετά τη νίκη των παιδιών της Κ-16 στην Μύκονο εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση.

«Η διοίκηση  του Αίαντα(Ajax) Σύρου συγχαίρει την ομάδα Κ16 του συλλόγου και τον προπονητή της Νίκο Βουτσίνο για την μεγάλη νίκη μέσα στην Μύκονο και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Μετά τις ομάδες Κ12 και Κ14 του συλλόγου μας, τώρα και τρίτη ομάδα συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τα γνωστά «λημέρια». Τα final four και τις κατακτήσεις τίτλων.

Συνεχίζουμε την πορεία μας με συμμετοχή σε μεγάλα πανελλαδικά τουρνουά(Σοφικο Κορινθίας κ.α.),συμμετοχή στις εκδηλώσεις των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ο.Π.Α.Π.

Μέχρι τον Ιούλιο θα «βαρεθείτε» να μας βλέπετε να παίζουμε μπάλα.

Εμείς δεν σταματάμε ποτέ.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τις υπόλοιπες ομάδες της Σύρου που δεν μας κάνουν την τιμή να παίξουν μαζί μας. Μάλλον καλό μας κάνουν. Καλή επιτυχία σε όλους στις φιλικές αναμετρήσεις».

 

 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(17η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

1.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ - Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

         

0-0

2.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

         

3-0 α.α.

3.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

         

2-1

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(9η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

4.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

         

4-0

K-16 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

5.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

         

1-2

K-14 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(9η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

6.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

         

3-1

7.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

         

3-6

K-12 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(4η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

8.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

         

1-6

9.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

         

12-1

Κ-18 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

10.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

         

0-3

 

 

Βαθμολογία Α' κατηγορίας Κυκλάδων

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

38

15

12

2

1

40

13

2.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

31

16

9

4

3

22

9

3.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

30

15

9

3

3

22

9

4.

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

25

15

8

1

6

25

18

5.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

24

15

7

3

5

21

18

6.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

16

14

4

4

6

14

18

7.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

12

15

4

0

11

13

35

8.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

10

14

3

1

10

15

31

9.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ

6

15

2

0

13

13

34

 

Βαθμολογία Β' κατηγορίας Κυκλάδων

1ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

21

8

7

0

1

22

5

2.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

16

8

7

0

1

21

4

3.

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

7

8

2

1

5

9

13

4.

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002

6

8

2

0

6

4

18

5.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

4

8

1

1

6

4

20

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ' έχει -5 βαθμούς. από περσινή περίοδο

Βαθμολογία Κ-16

1ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

13

6

4

1

1

25

5

2.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

11

6

3

2

1

14

6

3.

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002

7

5

2

1

2

10

8

4.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

-2

5

0

0

5

1

31

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.' έχει -2 βαθμούς. απόφαση υπ αριθμ. 24/05-10-2016 της Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ. 

Βαθμολογία Κ-14

2ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

27

10

9

0

1

34

8

2.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

21

9

7

0

2

35

14

3.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

16

9

5

1

3

30

13

4.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

13

10

4

1

5

17

35

5.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

8

10

2

2

6

20

36

6.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

-6

10

0

0

10

0

30

 

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ' έχει -6 βαθμούς. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Π.Ε./Ε.Π.Σ.Κ. ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 22/21-09-2016