Το ευχαριστώ του Φοίνικα στους... χορηγούς

Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν δίπλα της και στήριξαν την ομάδα σε μία δύσκολη και μεταβατική περίοδο. Το "Πειρατικό" κατάφερε να ξεπεράσει όλα του τα προβλήματα χάρη στην... αγάπη των φίλων της ομάδας, αλλά και των τοπικών επιχειρήσεων που στάθηκαν για ακόμη μία σεζόν στο πλευρό της διοίκησης.

Η ανακοίνωση

"Με την ευκαιρία του τέλους της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούςκαι συμπαραστάτεςπου στήριξαν την ομάδα καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την BLUESTARFERRIES. Η συνεισφορά της BLUESTARFERRIESστην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας είναι συνεχής και πολυεπίπεδη. Η εμπορική διεύθυνση της εταιρίας, τα στελέχη και τα πληρώματα των πλοίων της BLUESTARFERRIES φροντίζουν για την άνετη και ταχύτατη μετακίνηση της ομάδας μας από και προς Σύρο. Παράλληλα η BLUESTARFERRIESσυμπαραστάθηκε στην ομάδα μας σε υλικό και ηθικό επίπεδο πολύ περισσότερο και πέραν των μετακινήσεων.Oι φίλοι μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς τη στήριξη της BLUESTARFERRIESδεν θα ήταν δυνατή η επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών για την ομάδα μας. Επιπλέον, ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους τοπικούς Χορηγούς και Υποστηρικτές μας οι οποίοι έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ όλα αυτά τα χρόνια, και παρ’ όλες τις δυσκολίες των καιρών συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ομάδα. Οι φίλαθλοί μας, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας αναγνωρίζουμε ότι χωρίς τη συμπαράσταση όλων των παραπάνω θα ήταν αδύνατο να πετύχουμε τα σημερινά αποτελέσματα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά"

Τέλος, στην ανακοίνωση η διοίκηση του "Πειρατικού" ευχαριστεί τις τοπικές επιχειρήσεις του νησιού για την στήριξή τους".  

Σχετικά αρχεία: 
Ετικέτες: