Τέλος… ο Γιώργος Ρούσης από τον Πανναξιακό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού αποτελεί ήδη ο Γιώργος Ρούσης, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Νάξου στη δεύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών. Όπως όλα δείχνουν ο πρώην προπονητής του Πανναξιακού δεν έμενε με… σταυρωμένα τα χέρια και έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με το έτερε σωματείο από τις Κυκλάδων στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, τον Α.Ο. Θήρας. Το μόνο που απομένει σύμφωνα με πληροφορίες είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδα της Σαντορίνης. Από εκεί και πέρα στην ομάδα της Νάξου αναμένονται εξελίξεις, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Ένα νέο συμβούλιο το οποίο θα πρέπει να… τρέξει ώστε να κλείσει όλες τις «τρύπες» που θα έχουν έως τότε δημιουργηθεί.

Η διοίκηση της ομάδας της Νάξου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον πρώην πλέον τεχνικό κ. Ρούση, ενώ προαναγγέλλει και τη διενέργεια γενικής εκλογοαπολογιστικής  συνέλευσης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο σύλλογός μας πολύ σύντομα θα οδηγηθεί σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, καθώς λήγει η διετής θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι συνεπώς αδύνατο τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. να δεσμεύσουν τη μελλοντική διοίκηση του συλλόγου, με μια τόσο σημαντική απόφαση όπως αυτή της επιλογής του προπονητή για τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης.
Με τις δεδομένες συνθήκες λοιπόν, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Γιώργο Ρούση για την άψογη και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μας, να του ευχηθούν κάθε επιτυχία με την Εθνική μας ομάδα και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.