Ένας ακόμη παίκτης αναμένεται να προστεθεί στο δυναμικό της ομάδας της Σύρου

Μία... ανάσα από τον Στεφανίδη ο Φοίνικας

Προχωρά κανονικά ο σχεδιασμός και το χτίσιμο της νέας ομάδας του Φοίνικα Σύρου, αφού το ρόστερ σιγά-σιγά ολοκληρώνεται. Έχουν απομείνει κάποιες μικρές... πινελιές ώστε η ομάδα της νέας χρονιάς να έχει πάρει συμπληρωθεί. Η διοίκηση η οποία βρίσκεται σε καθημερινές συζητήσεις με νέους αθλητές, έχει φέρει σε πολύ καλό σημείο την υπόθεση του Χρήστου Στεφανίδη. Διοίκηση και αθλητής μιλούν κάτω από θετικές βάσεις και έχουν μείνει κάποιες μικρές λεπτομέρειες ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν οριστικά τα χέρια. Οι πιθανότητες συγκλίνουν πως ο Στεφανίδης θα είναι παίκτης του Φοίνικα τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως μέχρι να πέσουν οι υπογραφές δεν μπορεί να θεωρείται παίκτης τουΠειραιτκού".

Ο Έλληνας ακραίος από την Καλαμαριά έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει αγωνισθεί έως σήμερα σε όλες τις ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα την περσινή σεζόν ήταν από τους αθλητές που ξεχώρισαν τις επιδώσεις του στον "Γηραιό". Στην ομάδα του Ηρακλή ο Χρήστος Στεφανίδης αγωνίσθηκε τις σεζόν 2014-17, πέρασε τη διετία 20-12-14 από τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2011-12 ήταν στον Άρη. Ο 24χρονος ακραίος είχε περάσει και πάλι από τον Ηρακλή τη σεζόν 2010-11, ενώ έχει ακόμη φορέσει τα χρώματα των Απόλλων Καλαμαριάς και Αστέρια Πυλαίας.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας της Σύρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό το χορηγικό πρόγραμμα, με όλα τα οφέλη που μπορεί να υπάρχουν στους χορηγούς για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Στήριξε την αγαπημένη σου ομάδα και κέρδισε.

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ανακοινώνει την έναρξη του χορηγικού προγράμματος για την περίοδο 2017-18. Τώρα μπορείς και εσύ να στηρίξεις τη νέα προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας και μέσα από εκεί να προβάλεις την επιχείρησή σου. Μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου η κάθε επιχείρηση έχει την δυνατότητα να προβληθεί:

  • Σε συγκεκριμένες θέσεις πάνω στην φανέλα ή το σορτσάκι της ομάδας.
  • Μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δημήτριος Βικέλας. Οι χώροι που τώρα μπορείς να κλείσεις θέσεις είναι τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου με αυτοκόλλητο δαπέδου, ή διαφημιστική πινακίδα στο πλάι, όσο και στους πλαϊνούς τοίχους με ανάρτηση διαφημιστικών banner.
  • Μέσα από τις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις ή από τις δημοσιεύσεις  στον τοπικό τύπο ή στα  Πανελλήνιας Εμβέλειας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Στο επίσημο site της ομάδας SyrosVolleyClub.gr, ή και στo facebook
  • Στο έντυπο υλικό των αγώνων και των εκδηλώσεων της ομάδας. (εισιτήρια, πρόγραμμα κλπ)

Οι χορηγοί θα απολαμβάνουν ειδικών εκπτώσεων  στα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας, και σε κάποιες περιπτώσεις  δωρεάν κάρτα μέλους της ομάδας.

Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνει η αναγνωρισιμότητα και η πολύ καλή φήμη της ομάδος μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να προβάλλουμε τις επιχειρήσεις μας και το νησί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

6970988886  - Νίκος Βελέντζας

6980469031  - Πετρούλα Σέρρα.