Το δίδυμο Καντιώτης - Σαγκινέτος επικράτησε στον τελικό και κατέκτησε την πρώτη θέση του 6ου τουρνουά Beach Volley στην Βάρη

Σούπερ θέαμα στην άμμο

  • Δευτέρα, 7 Αυγούστου, 2017 - 18:03
  • /   Eνημέρωση: 8 Αυγ. 2017 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το 6ο βαθμολογούμενο τουρνουά Beach Volley στην Βάρη. Ο τελικός του τουρνουά ήταν υψηλού επιπέδου, με τους αθλητές να διαφημίζουν το άθλημα, αλλά και να δείχνουν σε όλους όσους βρέθηκαν στην εξέδρα, αλλά και πέριξ του γηπέδου, πως το επίπεδο της διοργάνωσης έχει ανέβει πάρα πολύ. Μεγάλοι νικητές του 6ου Βαθμολογούμενου τουρνουά της Βάρης ήταν το δίδυμο Καντιώτης - Σαγκινέτος, όπου επικράτησε στις λεπτομέρειες στον μεγάλο τελικό των Περή - Βαχαβιόλου με 2-1.

Θα μπορούσε πολύ εύκολα να χαρακτηριστική ο τελικός των τελικών, καθώς το θέαμα ήταν μοναδικό και ίσως το καλύτερο έως τώρα παιχνίδι που έχει διεξαχθεί στο Beach Volley της Βάρης. Οι διοργανωτές από την πλευράς του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η διοργάνωση να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υψηλό το επίπεδο των αγώνων   

 

Από την πρώτη ημέρα των αγώνων φάνηκε πως το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης θα ήταν αρκετά υψηλό. Οι αθλητές που πήραν μέρος όχι μόνο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά πρόσφεραν και πλούσιο θέαμα στους φίλους του Beach Volley. Αρκετές ήταν οι ομάδες που πάλεψαν για μία θέση στο βάθρο, με πολλά παιχνίδια να κρίνονται πραγματικά στις λεπτομέρειες. Το δίδυμο που κατάφερε να φτάσει στον τελικό, ήταν σαφώς ότι καλύτερο υπήρχε καθώς όπως έδειξαν οι παίκτες και στα παιχνίδια, ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα ο Καντιώτης προέρχονταν από μία μεγάλη επιτυχία, αφού είχε ανέβει στο βάθρο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley. Ο τελικός των τελικών ικανοποίησε όλους όσους βρέθηκαν στην παραλία της Βάρης, αφού και ανατροπή έγινε, αλλά και υπήρχαν πολλές εντυπωσιακές φάσεις. Ο Περής με τον Βαχαβιόλο προηγήθηκαν με 1-0 στο σκορ έπειτα από ένα πάρα πολύ καλό πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια ο Καντιώτης με τον Σαγκινέτο ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Σο τάι μπρέικ, Περής και Βαχαβιόλος μπήκαν καλύτερα, αλλά και πάλι στο τέλος η ποιότητα του Καντιώτη ήταν αυτή που έκρινε τον τελικό νικητή.

Τέλος την τρίτη θέση στο τουρνουά κατέλαβαν ο Νίκος Αρβανίτης με τον Μακρή καθώς επικράτησαν στον μικρό τελικό με 2-1 του διδύμου Τσινού - Πολίτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φιλμ του αγώνα

 

1ο σετ

ο Περής με ωραία επίθεση στην ευθεία άνοιξε το σκορ στο ματς 1-0. Ο Βαχαβιόλος με εντυπωσιακό μπλοκ πάνω στον φιλέ το 2-0. Με λάθος από την πλευρά του Βαχαβιόλου η ομάδα του Καντιώτη - Σαγκινέτου μείωσε σε 1-2. Υπέρβαση από τον Καντιώτη 3-1. Ο Βαχαβιόλος το 6-5. Άουτ πέρασε το σέρβις του Βαχαβιόλου 6-6. Την ίδια κατάληξη είχε και το σέρβις του Καντιώτη 7-6. Φοβερή επίθεση Καντιώτη 7-7. Ο Περής με άσο έκανε το 10-7 και έδωσε αέρα τριών πόντων στην ομάδα του. Ο Βαχαβιόλος με μπλοκ έκανε το 11-7. Ο Σαγκινέτος μείωσε σε 11-8. Ο Περής με επίθεση στην ευθεία το 15-12. Ο Βαχαβιόλος πήρε το μπλοκ άουτ 17-13. Άσος από τον Περή 18-13. Ο ίδιος παίκτης με επίθεση στην κόντρα έκανε το 19-14 και το 2016. Λάθος από τον Καντιώτη 21-16 και ο Περής με τον Βαχαβιόλο έκαναν το 1-0 στα σετ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2ο σετ

Άουτ το σέρβις του Περή 0-1. Ο Συριανός αθλητής με ωραία επίθεση μείωσε σε 2-3. Ο Καντιώτης ισοφάρισε σε 3-3. Ο Σαγκινέτος έκανε το 3-4 καθώς δεν βγήκε η άμυνα από τον Περή. Ο Καντιώτης με επίθεση στην ευθεία το 6-3 και ο ίδιος παίκτης με άσο  διαμόρφωσε το 7-3. Νέος άσος από τον Καντιώτη 8-3. Ο Σαγκινέτος μείωσε σε 9-4. Ο Περής μεάσο μείωσε στο -2 (7-9). Λάθος από τον Βαχαβιόλο 12-9. Στο φιλέ σταμάτησε η μπάλα στο σέρβις του Καντιώτη 12-10. Ο Σαγκινέτος έκανε το 13-11 και στη συνέχεια ο Καντιώτης με μπλοκ έφερε και πάλι την ομάδα του στο +3 (11-14. Ο Σαγκινέος με επίθεση στην πίσω ζώνη το 13-15 και ο Καντιώτης το 13-16. Με την βοήθεια του φιλέ ο Καντιώτης πήρε ακόμη έναν πόντο για το 14-17. Ο Περής μείωσε σε 17-18. Ο Σαγκινέτος πήρε το μπλοκ άουτ και έφερε την ομάδα του μία ανάσα από την ισοφάριση 17-19. Ο Καντιώτης διαμόρφωσε το 17-21 και το ματς και πάλι στα ίσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3ο σετ

Ο Βαχαβιόλος άνοιξε με επίθεση στην ευθεία το σκορ στο τρίτο σετ (1-0). Έξυπνο πλασέ από τον καντιώτη 2-2. Ο Περής με δύναμη το 3-2. Ο Βαχαβιόλος το 4-2 και ο Καντιώτης δεν υπολόγισε σωστά και έστειλε τη μπάλα άουτ 5-2. Ο Σαγκινέτος μείωσε σε 5-3 και ο Καντιώτης με μπλοκ έφερε την ομάδα του σε απόσταση αναπνοή 5-4. Παράβαση από τον Βαχαβιόλο 6-5. Ο Σαγκινέτος στην κόντρα το 6-7. Ο Περής ισοφάρισε σε 7-7 και ο ίδιος παίκτης έκανε το 8-7, καθώς δεν βγήκε η άμυνα από τον Σαγκινέτο. Ο νέος πόντος από τον Περή 9-8. Άσος από τον Καντιώτη 10-12 και η ομάδα του Συριανού κάλεσε τάιμ άουτ. Ο Βαχαβιόβολος μείωσε σε 11-12 με επίθεση στην ευθεία. ο Σαγκινέτος έκανε το 11-14 και ο τελευταίος πόντος ήρθε μετά το λάθος του Βαχαβιόλου και ο Καντιώτης με τον Σαγκινέτος πανηγύρισαν έξαλά την κατάκτηση της πρώτης θέσης.