Ο Φοίνικας έκλεισε τις μεταγραφικές του κινήσεις και πλέον προετοιμάζει το έδαφος για την έναρξη των προπονήσεων

Στεφανίδης και επίσημα στον Φοίνικα

  • Τετάρτη, 16 Αυγούστου, 2017 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 16 Αυγ. 2017 - 12:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Έκλεισε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του Φοίνικα Σύρου με τον Έλληνα διαγώνιο Χρήστο Στεφανίδη. Φοίνικας και παίκτης είχαν συμφωνήσει σε όλα εδώ και αρκετές ημέρες και το μόνο που είχε απομείνει ήταν το τυπικό μέρος και οι υπογραφές του συμβολαίου. Ο Στεφανίδης έρχεται στο νησί μετά από μία καλή σεζόν στην ομάδα του «Γηραιού» όπου αναμένεται κι αυτός με τη σειρά του να ενισχύσει και να βοηθήσει τις προσπάθειες στη φετινή δύσκολη κούρσα του… Πειρατικού.

Ο Φοίνικας ουσιαστικά και μετά και στη συμφωνία με τον Μπόμπαν Γιορντάνοφ έκλεισε τις μεταγραφικές του κινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μιλάμε για ένα γεμάτο ρόστερ με βάθος και ο Σάσα Στεφάνοβιτς θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο αφού θα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε ισάξιους αθλητές. Η πορεία του Φοίνικα σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος Αυγούστου με την έναρξη της προετοιμασίας του. Παίκτες και τεχνικό τιμ αναμένονται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων λίγο νωρίτερα ώστε να εγκατασταθούν μόνιμα στο νησί και να προετοιμαστούν για την έναρξη των προπονήσεων.  

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης για Στεφανίδη

 

«Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χρήστου Στεφανίδη, για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.O 24χρονος Ακραίος-Διαγώνιος έχει ύψος 1.91μ  και έχει αγωνιστεί  στις παρακάτω ομάδες: Αστέρας Πυλαίας, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής (2010-11), Άρης (2011-12), ΠΑΟΚ (2012-14), Ηρακλής (2014-17).

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον Χρήστο Στεφανίδη  στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή σαιζόν με επιτυχίες».