Η ομάδα των πρασίνων δεν έχει δηλώσει ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Volley League

Εν αναμονή για... Παναθηναϊκό

  • Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 2017 - 06:12
  • /   Eνημέρωση: 25 Αυγ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει φέρει τους πρασίνους σε... δυσχερή θέση. Η ομάδα του "τριφυλλιού" δεν έχει δηλώσει ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Volley League και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τελικά ο Παναθηναϊκός να μην αγωνισθεί τη σεζόν 2017-18 στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να δούμε ένα πρωτάθλημα με 11 ομάδες, αλλά και η Volley League να χάνει ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικά σωματεία της. Βέβαια οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την τελευταία πραγματικά στιγμή να δηλώσει συμμετοχή. Όλα είναι στον... αέρα και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί αυτή η ιστορία. Ευχή όλων είναι ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει τα διοικητικά κυρίως προβλήματα που αντιμετωπίζει και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ

Με τους παίκτες να δίνουν δυναμικό παρών ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του από εκεί όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν 2016-17. Οι παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα με διάθεση και όρεξη για δουλειά, δήλωσαν έτοιμη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του "δικέφαλου του Βορρά" με συντονισμένες ενέργειες κράτησε τον βασικό κορμό της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο - ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει - και απέκτησε αθλητές που θα τον βοηθήσουν στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

Από τη σεζόν 2016-17 ανανέωσαν οι: Γιάννης Παντακίδης (κεντρικός), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (λίμπερο), Θάνος Τερζής (πασαδόρος), Χαράλαμπος Σακόγλου (διαγώνιος), Σωτήρης Σωτηρίου (ακραίος), Γιάννης Τακουρίδης (κεντρικός), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ακραίος), Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (ακραίος), αλλά και ο Ερνάντο Γκόμεζ ο οποίος άνηκε στο δυναμική της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω τραυματισμού έχασε κάποια παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα τα.... ασπρόμαυρα θα φορούν τη νέα σεζόν οι: Παναγιώτης Πελεκούδας (διεθνής κεντρικός από τον Παμβοχαϊκό),  Νίκος Παπαγγελόπουλος (κεντρικός από την Κηφισιά) Θάνος Παπαδημητρίου (λίμπερο από τον Παμβοχαϊκό), Ματίας Βαλκίερς (διεθνής βέλγος πασαδόρος) και ο Ολλανδός ακραίος Ρενάλντο Ραμόν Μαρτίζε Τζιόν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα εντός των ημερών θα προγραμματίσει και τα φιλικά της ομάδας, ενώ είναι στα σκαριά η συμμετοχή σε δύο τουρνουά εκ των οποίων το ένα στο εξωτερικό. Ο Αργεντινός τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε για το νέο ξεκίνημα της ομάδας του:

 «Από την ημέρα που έφυγα από τη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάιο δεν έβλεπα την ώρα να επιστρέψω για να αρχίσουμε την προετοιμασία. Κρατήσαμε τον κορμό των παικτών που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα και έχουμε μια μεγάλη βάση πάνω στην οποία θα δέσουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Ο Γκόμεζ περνάει και πάλι στη πλευρά των αθλητών. Κάναμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ομάδα μαχητική και δυνατή γεμάτη καρδιά. Εχουμε να κάνουμε πολλά. Με την βοήθεια και του κόσμου θα βγάλουμε το απαιτητικό πρόγραμμα αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Όταν είσαι πρωταθλητής πρέπει να το αποδεικνύεις κάθε μέρα και παντού και αυτό θα κάνουμε και εμείς».

 

 

Στον Ηρακλή ο Δημήτρης Εφραιμίδης

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Εφραιμίδης επέστρεψε στον Ηρακλή. Ο 27χρονος ακραίος θα ενισχύει την προσπάθεια του Ηρακλή που θα στελεχωθεί με Έλληνες παίκτες. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 19 Δεκεμβρίου 1990 με ύψος 1.95 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ξεκίνησε την πετοσφαίριση το 2002 στις ακαδημίες του Ηρακλή. Το 2010 πήρε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον γηραιό και αγωνίστηκε με τους κυανόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Σε αυτές τις τρεις σεζόν, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο του 2012.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!

 

Εφραιμίδης Δημήτρης

ΓΕΝΝΗΣΗ

ΠΟΛΗ

ΥΨΟΣ

ΘΕΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ

19/12/1990

 

1.94

Ακραίος

 

ΣΕΖΟΝ

ΟΜΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΥΠΕΛΛΑ

ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

2017-18:

Ηρακλής Πετοσφαίριση

 

 

 

2016-17:

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Α1-6η

 

 

2015-16:

Π.Α.Ο.Κ.

Πρωταθλητής

φιναλίστ Κυπέλλου

φιναλίστ Λιγκ Καπ

2014-15:

Π.Α.Ο.Κ.

Πρωταθλητής

Κυπελλούχος

 

2013-14:

Μπρατισλάβα

 

 

 

2012-13:

Ηρακλής Γ.Σ.

 Α1-10η

 

 

2011-12:

Ηρακλής Γ.Σ.

Πρωταθλητής

Κυπελλούχος

 

2010-11:

Ηρακλής Γ.Σ.

Α1-2η

φιναλίστ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πέδρο Νιέβας στην Παναχαϊκή

Την απόκτηση του Πορτορικανού διεθνή κεντρικού Πέδρο Νιέβες ανακοίνωσε η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013. Ο Νιέβες έχει γεννηθεί 29 Ιουνίου 1993 και έχει ύψος 1.98. Στο Παγκόσμιο Λιγκ 2016 αγωνίστηκε αντίπαλος της Ελλάδας (video), ενώ στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2017 το Πόρτο Ρίκο δεν αγωνίστηκε. Ο Νιέβες είναι ο δεύτερος ξένος της Παναχαϊκής μετά τον Ρομπέρτο Οράμας από την Βενεζουέλα που επίσης αγωνίζεται κεντρικός. Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

 

Η Διοίκηση του Σωματείου ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον αθλητή απο το Πουέρτο Ρίκο, Pedro Nieves για την αγωνιστική χρονιά 2017 – 2018.Ο παίκτης αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού.

Ετικέτες: