Παρουσία του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. έγινε η έναρξη της προετοιμασίας

Επίσημη πρώτη για… Φοίνικα Σύρου

  • Δευτέρα, 28 Αυγούστου, 2017 - 19:54
  • /   Eνημέρωση: 29 Αυγ. 2017 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ευκαιρία να γνωριστούν είχαν οι παίκτες του Φοίνικα στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στη Β’ κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου. Τους παίκτες και το τεχνικό τιμ υποδέχθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδες που με το… καλημέρα έδειξαν πως φέτος θα δώσουν δυναμικό παρών. Οι παίκτες ευδιάθετοι και έτοιμοι για δουλειά άκουσαν με προσοχή τα λόγια καλωσορίσματος του προέδρου του Φοίνικα Αντώνη Ρούσσο. «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην ομάδα μας. Ξεκινάμε για μία ακόμη φορά ένα ταξίδι που πιστεύουμε πως θα είναι συναρπαστικό. Πιστεύουμε ότι κάναμε σωστές επιλογές, αφού στην ομάδα ήρθαν παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε στους στόχους μας. Θέλουμε να γίνουμε όπως κάθε χρόνο μία μεγάλη οικογένεια. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δουλέψετε για το καλό τις ομάδες και όλοι μαζί να γιορτάσουμε μέσα από τις επιτυχίες που θα έρθουν», είπε αρχικά ο κ. Ρούσσος για να πάρει τον λόγο ο κ. Στεφάνοβιτς. «Από την πλευρά μου θα ήθελα να σας καλωσορίσω, να σας ευχηθώ να έχουμε μία καλή σεζόν. Όλοι μαζί θα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να επιτευχθούν όλοι μας οι στόχοι. Η διοίκηση  όπως είπε και ο πρόεδρος θα είναι δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαστούμε και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Ο κόσμος με το… καλημέρα έδειξε την αγάπη του

Πολλοί ήταν οι φίλοι της ομάδες που βρέθηκαν στην εξέδρα της Β’ κλειστής αίθουσας τους αθλητικού κέντρου για να δουν, να γνωρίσουν τους νέους αθλητές από κοντά. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κάποιους όπως τον Ζήση, τον Θεοδώση, αλλά και τον Χήρα που τους γνώριζαν από την συμμετοχή τους στην ομάδα και τις προηγούμενες σεζόν. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως οι νέοι παίκτες είδαν με μεγάλη ικανοποίηση τους φίλους της ομάδας και μάλιστα μίλησαν μαζί τους κατά την έξοδό τους από το γήπεδο.

Να γίνουμε μία μεγάλη οικογένεια

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας που ακούει στο όνομα Μπόγιαν Γιορντάνοφ μίλησε για την πρώτη συγκέντρωση, αλλά και πόσο ικανοποιημένος είναι που θα παίξει για τον Φοίνικα Σύρου. «Νιώθω μεγάλη χαρά που θα βρεθώ φέτος στη Σύρο και θα αγωνισθώ για λογαριασμό της ομάδας του Φοίνικα. Τα έφερε έτσι ο Θεός φέτος να βρεθώ στο νησί. Γνωρίζω τον Φοίνικα και πάντα μου άρεσε να παίζω στην έδρα αυτή. Τώρα θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνισθώ για τον Φοίνικα. Θα πρέπει αυτές τις μέρες να δουλέψουμε σκληρά, να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να γίνουμε μία μεγάλη οικογένεια.