Ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει την Βοϊβοντίνα, τον ΠΑΟΚ και τον Παφιακό από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου

Επιστρέφει το Διεθνές Τουρνουά βόλεϊ

  • Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2017 - 16:22
  • /   Eνημέρωση: 6 Σεπ. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του θα έχει ο Φοίνικας Σύρου στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στη Β' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.  Στη Σύρο θα έχουν μεγάλες δυνάμεις τόσο του εγχώριο όσο και του Ευρωπαϊκού βόλεϊ, αφού στο νησί θα βρεθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος ΠΑΟΚ, από την Σερβία η Βοϊβοντία, αλλά και από την Κύπρο ο Παφιακός. Το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ που επιστρέφει μετά από μία μικρή διακοπή είναι μία συνδιοργάνωση του ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η ομάδα της Σερβίας θα φιλοξενηθεί από το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου από τις 24 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 του ίδιου μήνα και θα πάρει μέρος ταυτόχρονα και στο  Διεθνές τουρνουά. Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας η Βοϊβοντίνα θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα στο διάστημα του τουρνουά που διοργανώνει το τριήμερο από 4 έως και 6 Οκτωβρίου.

Το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

 

Ευκαιρία για... δοκιμές

Ο Σάσα Στεφάνοβιτς μετά από σχεδόν ένα μήνα σκληρών προπονήσεων θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές του. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, την Βοϊβοντίνα αλλά και το συγκρότημα της Κύπρου είναι ένα γερό τεστ για τον Φοίνικα, ώστε μέσα από τις αναμετρήσεις αυτές θα υπάρχει η δυνατότητα να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. Άλλωστε μετά το διεθνές τουρνουά της Σύρου, ο Φοίνικας θα φιλοξενηθεί από Βοϊβοντίνα και όπου εκεί ο κ. Στεφάνοβιτς θα μπορέσει να βελτιώσει κάποια απ' αυτά που θα έχει δει. Ο Φοίνικας διανύει τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του και οι παίκτες δουλεύουν σκληρά στις διπλές προπονήσεις ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμοι. Οι φετινοί στόχοι άλλωστε είναι υψηλοί, ο Φοίνικας θέλει να τερματίσει σε κάποια από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα να διεκδικήσει κάποια από τα φετινά τρόπαια. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα και πρώτος και καλύτερο ο περσινός πρώτος σκόρερ της Volley League Μπόγια Γιορντάνοφ.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ - Παφιακός                                          18:00

Φοίνικας Σύρου - Βοϊβοντίνα                   20:30

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Βοϊβοντίνα - Παφιακός                               17:00

Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ                              19:30

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ - Βοϊβοντίνα                                        12:00

Φοίνικας Σύρου - Παφιακός                      15:00