Στη Νάξο και η Αλίσα Κόλτερ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανναξιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την Εθνική ομάδα της χώρας της και πλέον βρίσκεται στο Κυκλαδίτικο νησί.  Η Καναδή ακραία Alissa Koulter ενσωματώθηκε με τις υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας της Νάξου, με στόχο την όσο πιο γρήγορη προσαρμογή. Την αθλήτρια υποδέχθηκε η εκπρόσωπος της ομάδας του Πανναξιακού Μαρία Σαλτέρη και μαζί στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κλειστό της Νάξου. Η ομάδα της Νάξου θα ταξιδέψει την Παρασκευή το πρωί για τον Πειραιά και την ίδια μέρα το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στις 19:00 ενώ την επόμενη μέρα στις 14:00 το μεσημέρι θα αγωνιστεί κόντρα στο Αιγάλεω.

 

 

Στη Νίκη Αιγινίου ο Θανάσης Παπάζογλου

 

Στη Νίκη Αιγινίου ξεκίνησε προπονήσεις ο κεντρικός Θανάσης Παπάζογλου και ο Θανάσης Στράντζαλης θα έχει μία ακόμα λύση για το κέντρο του.

Ο 22χρονος αθλητής που τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ανήκει στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Μετά από διαπραγματεύσεις η διοίκηση της Ελπίδας αποδέχτηκε το αίτημα του αθλητή αλλά και της Νίκης για να δοθεί δανεικός για μία σεζόν. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος της Νίκης Αιγινίου Δημήτρης Αυλίδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της Ελπίδας για την κατανόηση που έδειξε και την παραχώρηση του αθλητή ο οποίος θα μας είναι χρήσιμος στη δύσκολη προσπάθεια μας στην επαγγελματική κατηγορία».