Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός του Φοίνικα στη Νάξο

Εύκολα οι γυναίκες το Φιλώτι

Με μία νίκη και μία ήττα επέστρεψαν από τη Νάξο και οι νεάνιδες του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Οι αθλήτριες της ομάδας της Σύρου επικράτησαν σχετικά εύκολα του Φιλωτίου με 0-3 σετ (13-25,8-25,2-25).

Οι αθλήτριες του Φοίνικα ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τις Ναξιώτισσες να αντιστέκονται μόνο στο πρώτο σετ, όπου και πάλι ήταν πίσω με 12 πόντους (13-25). Στο δεύτερο και το τρίτο σετ οι φιλοξενούμενες έκαναν ότι ήθελαν εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς σε κανένα σημείο οι αθλήτριες του Φιλωτίου δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν. Το 8-25 και 2-25 δείχνουν την ακριβής εικόνα της αναμέτρησης με τις αθλήτριες του Φοίνικα να είναι σαφώς ανώτερες και καλύτερες.

Φιλώτι: Ψαρρά, Καλκάνη, Σαρλάνη, Μανιού, Φραγκουλοπούλου, Καλαβρού, Καραπάτη, Σαλτέρη, Βασιλάκη.

Α.Ο. Φοίνικα Σύρου: Νομικού, Ζαχαρίου, Δαλεζίου, Πρίντεζη, Πανάγου, Παλαιτσάκη, Γιαννακοπούλου, Σούμπιτση, Ξαγοράρη Αικ., Γιαλόγλου, Ξαγοράρη Καλ.

 

Ήττα από Πανναξιακό

Οι νεάνιδες του Πανναξιακού επικράτησαν με 3-1 σετ του Α.Ο. Φοίνικα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1. Οι Συριανές μπήκαν καλύτερα μέσα στο παιχνίδι, πίεσαν από την γραμμή του σερβίς, κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσει η πρώτη μπάλα των αθλητριών του Πανναξιακού και να έχουν το πλεονέκτημα στην επίθεση. Το 21-25 έδινε άλλον αέρα στις Συριανές, όμως με την έναρξη του δευτέρου σετ ο Πανναξιακός ανέβασε την απόδοσή του και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του. Ο τεχνικός της ομάδας της Νάξου Βασίλης Τσιουπλής είδε τις αθλήτριές του να ακλουθούν κατά γράμμα τις εντολές του και να φέρνουν το ματς στα ίσα σχετικά εύκολα, έπειτα το 25-16. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος καθώς οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν και τα υπόλοιπα δύο σετ, με τον ίδιο περίπου τρόπο.

Χωρίς ανησυχία ο τραυματισμός της Λίμπερο του Φοίνικα, που για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νάξου όπου οι εξετάσεις που έγιναν δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα στον ώμο της νεαρής αθλήτριας.

Με την λήξη του αγώνα Ναξιώτισες και Συριανές πανηγύρισαν αγκαλιασμένες και όλες μαζί έτρεξαν στα κάγκελα της εξέδρας να χαιρετήσουν τους θεατές.

Πανναξιακός ΑΟΝ – Φοίνικας Σύρου 3-1 (21-25, 25-16,25-15,25-18)

Πανναξιακός ΑΟΝ (Β. Τσιουπλής): Γεροντή Α(λ), Σταυροπούλου(λ), Γρυλλάκη, Λιανού, Δράγαζη, Καραβάνα, Κυριάκου, Φρατζέσκου, Κρητζιώτη, Αναγνώστου Β, Κουριδάκη, Κατσάνη, Βαθρακοκοίλη, Ξενάκη.

Φοίνικας Σύρου (Κυριακόπουλος): Γιαλόγου(λ), Σουμπίτση, Πρίντεζη, Παλαιτσάκη, Ζαχαρίου, Ξαγοράρη Αικ, Γιαννακοπούλου, Δαλέζιου, Πανάγου, Ξαγοράρη Κ.

 

Το ευχαριστώ του Α.Ο. Φοίνικα στην SEAJETS

 

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρία  SEAJETS για την δωρεάν μετακίνηση των ομάδων μας (νεανίδων και γυναικών), για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στη Νάξο. Η βοήθεια - στήριξη της εταιρίας ήταν πολύτιμη για εμάς καθώς ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει ανάγκη από τέτοιου είδους βοήθειες.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Γυναίκες

ΖΕΥΣ Φιλωτίου

Α.Ο.Φοίνικας

0 - 3

13-25,8-25,2-25

Κορασίδες

Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Α.Ο.Θήρας

3 - 0

25-19,25-23,25-17

Νεανίδες

Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Α.Ο.Φοίνικας

3 - 1

21-25,25-16,25-15,25-18

Γυναίκες

Α.Μ.Σ.ΝηρέαςΠάρου

Α.Σ.Ε.Νεωρίου

1 - 3

25-22,8-25,23-25,23-25

Παγκορασίδες

Α.Μ.Σ.ΝηρέαςΠάρου

ΖΕΥΣ Φιλοτίου

3 - 0

25-10,25-22,25-21