Στηρίζω την ομάδα μου

  • Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, 2018 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 12 Ιαν. 2018 - 22:06
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στηρίζω την ομάδα μου, στηρίζω το νησί μου. Ενδιαφέρομαι για τον τόπο μουκαι συμμετέχω στην κλήρωση της 31ης Ιανουαρίου 2018, με δώρα για 15 τυχερούς.

 

*          Καρναβάλι της Βενετίας - ένα ταξίδι για δύο, με την BLUESTARστην πανέμορφη Βενετία, τις ημέρες του μοναδικού καρναβαλιού. Περιλαμβάνονται  όλα τα έξοδα μετακίνησης από Σύρο προς Βενετία, 4 διανυκτερεύσεις με διαμονή σε  ξενοδοχείο με πρωινό, στο κέντρο της Βενετίας, διαμονή και γεύματα ταξιδιού από Πάτρα προς Βενετία (αναχώρηση από Σύρο, 8/2/2018 και επιστροφή  16/2/2018

 

* Για τον δεύτερο τυχερό, τοbestsellersmartphone στην Ευρώπη, RedmiNote 4 (Snapdragon) της Xiaomi (Οθόνη 5.5", RAM 3GB, Μνήμη 32GB, Πίσω Κάμερα 13MP, Selfie 5MP, Δίκτυο 4G, Πυρήνες CPU 8, SIMDual, Μπαταρία 4100mAh)

 

* Για τον τρίτο τυχερό, ένα TabletLenovo10 TB-X103F 10.1" (16GB) – (Οθόνη 10.1", 1280 x 800 pixels, CPU 1300MHz, Quad-Core, RAM 1GB, Μνήμη aποθήκευσης 16GB, λειτουργικό Android,

 

*  Για άλλους δώδεκα τυχερούς, βιβλία με τίτλο «Του άνεμου και της αρμύρας», με  το γαστρονομικό πλούτο και συνταγές από όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

 

Τιμές κλήρων

 

Αριθμός κλήρων

Τιμή σε €

1

3

2

5

3

7

4

8

6

10

10

15

20

20

30

25

40

30

 

 

 

Ιστορικό της ομάδας

 

Το τμήμα πετοσφαίρισης του «Αθλητικού Ομίλου Φοίνικας Σύρου» ιδρύθηκε το 1984 και σήμερα αγωνίζεται στην Α1 Βόλεϊ ανδρών διαγράφοντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία. Την περίοδο 2007-2008, ο Φοίνικας γίνεται η πρώτη ομάδα από τις Κυκλάδες  που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία πρωταθλήματος, ενώ το 2011-2012 γίνεται η πρώτη νησιωτική ομάδα της Ευρώπης που συμμετέχει στο ChampionsLeague. Η ομάδα συνεχίζει να κινείται δυναμικά μέχρι σήμερα κατέχοντας την τρίτη θέση, διεκδικώντας δυναμικά το μέλλον της.

 

Το όραμά μας είναι ο Φοίνικας να συνεχίσει να επικοινωνεί τη σημασία της ενασχόλησης με το βόλεϊ και τον αθλητισμό για την κοινωνία ολόκληρη, και κυρίως τους νέους, και να προβάλει το νησί της Σύρου σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ελάτε να κάνουμε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι της

ομάδας μας, γιορτή που θα δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους

 

Μετά από μια ακατάπαυστη πορεία ανόδου και ενασχόλησης συμπολιτών μας που πίστεψαν στην ιδέα της ύπαρξης μιας τοπικής ομάδας που θα αντιπροσώπευε επάξια το όνομα της Σύρου, ήρθε η μέρα που ο κόσμος της Σύρου καλείται να δείξει την αγάπη ή έστω το ενδιαφέρον του για την αθλητική ιδέα, κόντρα στη δυσκολία των καιρών και την εσωστρέφεια στην οποία οδηγεί η οικονομική δυσπραγία.

 

Η σημασία της ομάδας για τη Σύρο

 

Για όσους από εμάς διερωτώνται τι προσφέρει τελικά αυτή η ομάδα στο νησί μας, αναμφίβολα, σε επίπεδο διατήρησης ενός υγιούς κοινωνικού ιστού, η συμβολή της ομάδας είναι ανεκτίμητη, καθώς προάγει τον αθλητισμό ως υγιές πρότυπο για τους νέους. Στην κατεύθυνση αυτή, δρομολογούνται θερινά camps για παιδιά από την Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν αλλά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους μέσα από το άθλημα. Οι δραστηριότητες θα είναι σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να ενισχύσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η υπευθυνότητα και η αυτοπεποίθηση, αλλά και να διδάξουν τη σωστή αθλητική συμπεριφορά.

 

Η ομάδα του βόλεϊ είναι ένα κεφάλαιο για τη Σύρο, που όμως δεν έχει αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα στον επιθυμητό βαθμό από το νησί.

 

Από οικονομικής απόψεως, η ομάδα αποτελεί πηγή εσόδων για το νησί, καθώς:

 

* το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων που επενδύονται στην ομάδα, επιστρέφει άμεσα στη Σύρο (σε καταλύματα, εστιατόρια, καταστήματα κλπ)

* με κάθε παιχνίδι που πραγματοποιείται στη Σύρο, εξασφαλίζεται μια συνεχής ροή επισκεπτών που λειτουργούν ως  φορείς προβολής για το νησί μας

*  η Σύρος προβάλλεται διαρκώς και ανέξοδα μέσω των αθλητικών sites, και των τηλεοπτικών καναλιών και των έντυπων ΜΜΕ

*  δημιουργεί προστιθέμενη αξία στο όνομα της Σύρου

 

Ας δείξουμε ότι θέλουμε να έχει η Σύρος μια ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία

 

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η ομάδα έχει ανάγκηεκτός από την υποστήριξη των φορέων του  νησιού (η οποία καλύπτει μικρό μέρος των λειτουργικών εξόδων της) και τη δική σας έμπρακτη υποστήριξη.Οι άνθρωποι που μέχρι σήμερα στήριξαν αυτή την ιδέα τόσο οικονομικά όσο και με την προσωπική τους ενασχόληση χρειάζονται ένα ηχηρό μήνυμα από την τοπική κοινωνία για να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις και τη διάθεσή τους.

Στηρίζω την ομάδα μου