Τα συγχαρητήρια της Διοίκησης του ΑΣΕ Νεωρίου σε αθλητές και τεχνικό τιμ

  • Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 2018 - 11:11

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Νεωρίου θα ήθελε να συγχαρεί τις Αθλήτριες και τους Αθλητές των ομάδων Νεανίδων και Εφήβων για την τεράστια επιτυχία που έφεραν στον Σύλλογο και στο νησί μας για πρώτη φορά!

            Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αιγαίου (Ζ’ Περιφέρειας) αποτελεί το επισφράγισμα μακροχρόνιου σχεδιασμού και επένδυσης στις ακαδημίες μας και αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν οι ομάδες γυναικών και ανδρών μας στελεχώνονται από μικρής ηλικίας αθλητές!

Είναι μεγάλη ικανοποίηση για τα μέλη της Διοίκησης και τους προπονητές να βλέπουν τις μικρές αθλήτριες να συμμετέχουν σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση, όπως η προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Top 16) και συγκεκριμένα στον ίδιο όμιλο με σπουδαίες ομάδες όπως ο Α.Ο. Μαρκόπουλο, ο Α.Ο. Αιγάλεω και ο Απόλλων Πάτρας με παίκτριες επιπέδου Α2, Pre-League και Α1 που οι δύο πρώτες έχουν καταφέρει να προκριθούν στο Final-Four του θεσμού.

            Δυστυχώς, οι μαθητικές υποχρεώσεις κάποιων αθλητών της εφηβικής ομάδας δεν επέτρεψαν στους αθλητές μας να ζήσουν αντίστοιχη εμπειρία με αυτή των Νεανίδων.

            Αρχικά, η Διοίκηση και οι προπονητές θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους υποστηρικτές: Το Χρυσό, Το σπιτικό της Αγνής, Ρούσσο Ιάκωβο, Ντάνος Αρτοποιείο, Σιγάλας Rent a moto, Πιτόγυρος, Ζωοτροφές Κόκκινος, Πρακτορείο ΟΠΑΠ - Φούνταςγιατί χωρίς αυτούς θα ήταν ακατόρθωτο να πραγματοποιηθεί ο κρίσιμος ημιτελικός της Ζ’ Περιφέρειας με τον ΡΣΦΠ Τελχνινίς στην Σύρο.

            Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ναυτιλιακή Εταιρία Blue Star Ferries και τον πράκτορα κ. Γαβιώτη Κώστα για την έκπτωση στα εισητήρια της αποστολής της ομάδας μας στην Αθήνα.

Επίσης, ένα θερμό ευχαρισώ στον κ. Κογκαλίδη Λευτέρη, Αντιπρόεδρο της Ε.Ο.Π.Ε. για την καθοριστική βοήθεια του στην οργάνωση των τελικών Αιγαίου Νεανίδων και Εφήβων στο γήπεδο της Δραπετσώνας, καθώς συνέπεσαν οι ώρες τέλεσης των αγώνων σε διαφορετικά γήπεδα.

            Όσον αφορά την προημιτελική φάση, η Διοίκηση θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην Διοίκηση του Α.Ο. Μαρκόπουλο για την υποδειγματική φιλοξενία της προημιτελικής φάσης, την προπονήτρια του Α.Ο. Αιγάλεω κα. Αντωνιάδου Αγγελική για την τήρηση του fair play από την στιγμή που τραυματίστηκε η πασαδόρος της ομάδας μας και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς: κ. Ρούσσο Γιώργο για το δείπνο που προσέφερε την πρώτη ημέρα της αποστολής και Γιάννα Μαρη &Μάκη Καραβάνα για την φιλοξενία, σίτιση και μεταφορά των αθλητριών στο γήπεδο του Μαρκοπουλου κατά την διάρκεια τους παραμονής της αποστολής στην Αθήνα.

            Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο το sportcyclades24.gr, όσο και την Κοινή Γνώμη για την συνεχή ενημέρωση των συριανών φιλάθλων και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους προς τις αθλήτριες και αθλητές του ΑΣΕ Νεωρίου