Προετοιμασία… για γενική συνέλευση στον Φοίνικα

Το πρωτάθλημα της Volley League ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό και το 3-0 επί του ΠΑΟΚ. Ο Φοίνικας από την πλευρά του κατέκτησε την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η διοίκηση από την πλευρά της με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος… τρέχει τις διαδικασίες για την Γενική Συνέλευση η οποία από τις αποφάσεις που θα παρθούν θα δρομολογηθεί η συνέχεια της ομάδας της Σύρου. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως οι ημέρες ή οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν είναι κρίσιμες για την συνέχεια του Φοίνικα, καθώς μετά την Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όλοι από εκεί και πέρα εύχονται να βρεθούν τόσο τα μέλη που θα θέσουν υποψηφιότητα όσο και οι διαδικασίες να τρέξουν, ώστε ο Φοίνικας έχει τον χρόνο να σχεδιάσει την… επόμενη ημέρα. Αυτό γιατί με την λήξη του πρωταθλήματος ουσιαστικά σταμάτησε και η συνεργασία με τους παίκτες που αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18 και θα πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και το μοντάρισμα για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Τώρα όσον αφορά την ημερομηνία της Γενική Συνέλευσης, η διοίκηση με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαΐου 2018. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 18 κι αν πάλι δεν γίνει τότε θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

 

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. Φοίνικα

 

Ο σύλλογος ανακοινώνει ότι η ετήσια γενική συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/5/18 και ώρα 20.00 στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/5/18 την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί :

 

Την Κυριακή  20/5/19  και ώρα 12.00 στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην γενική συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου.

Θέματα της ΓΣ :

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς 2017-18

Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.