Απονομή μεταλλίων και κυπέλλων είχαμε μετά το τέλος του αγώνα του ΑΣΕ Νεωρίου με τον Νηρέα στις αθλήτριες και αθλητές του Συλλόγου της Σύρου

Φιέστα… τίτλων για το ΑΣΕ Νεωρίου

  • Παρασκευή, 25 Μαΐου, 2018 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 25 Μαΐου. 2018 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την τελευταία της… παράσταση για την φετινή αγωνιστική σεζόν έδωσε η γυναικεία ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου, με τις Συριανές να επικρατούν με 3-0 του Νηρέα, στο κλειστό του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Ο Τεχνικός της ομάδας της Σύρου είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του και στο τέλος όλοι οι αθλητές του συλλόγου να πανηγυρίσουν – γιορτάσουν την κατάκτηση των φετινών τίτλων. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η διοίκηση του ΑΣΕ Νεωρίου είχε ετοιμάσει μετά το τέλος του αγώνα με τον Νηέρα μία μικρή γιορτή, ώστε να απονεμηθούν τα τρόπαια και τα μετάλλια στους αθλητές και τις αθλήτριες, που κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας, όχι μόνο το πρωτάθλημα Κυκλάδων, αλλά και τις Περιφέρειας. Ο ΑΣΕ Νεωρίου τόσο στους Έφηβους όσο και στις Νεάνιδες εκτός από τον εγχώριο τίτλο του Νομού, κατέκτησαν και τις Περιφέρειας, με στην συμμετοχή τους στη συνέχεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Χρήστος Σκρέτας μαζί με τις συνεργάτιδές του, αλλά και με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μπαλόπιτα, στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν με τη σειρά τους τις επιτυχίες των τμημάτων του Νεωρίου. Τέλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου είχε και κάποιες εκπλήξεις για τις αθλήτριες που ουσιαστικά έφταναν προσωρινά… στο τέλος της διαδρομής τους με την ομάδα αυτή, αφού την επόμενη αγωνιστική σεζόν ίσως να φορούν τα χρώματα άλλων ομάδων. Οι αθλήτριες δακρυσμένες παρέλαβαν το αναμνηστικό τους δώρο που δεν ήταν άλλο από μία φανέλα με όλες τις υπογραφές των συναθλητριών τους.

«Μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες»

Ο Χρήστος Σκρέτας μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για την χρονιά των… επιτυχιών, αλλά και μας αναλύει όλα όσα θα του μείνουν χαραγμένα στην μνήμη του.

«Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για το σύλλογο και εμένα προσωπικά… Όλοι πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γυναικών για 2η συνεχή χρονιά χωρίς μάλιστα να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι. Επίσης, κάναμε την απονομή για το πρωτάθλημα Αιγαίου στις Νεάνιδες και τους Εφήβους καθώς στους τελικούς στην Αθήνα δεν μας δόθηκε η ευκαιρία. Η ημέρα ήταν σημαντική επίσης καθώς δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια της 14αδας μας και κυρίως στις παγκορασίδες μας οι οποίες το πρωί με την νίκη τους απέναντι στον Ποσειδώνα Τήνου έθεσαν τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσεις στον όμιλο μας και την συμμετοχή στο Final Four που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες!

Στο τέλος της μικρής μας αυτής γιορτής τιμήσαμε και τρεις αθλήτριες μας οι οποίες ευχόμαστε να πετύχουν στις εξετάσεις τους και να συνεχίσουν το Βόλεϊ στις πόλεις που θα πάνε για σπουδές.

Πρόκειται για την αρχηγό μας Νικολέτα Κοκμοτού, την Κωνσταντίνα Καραβάνα και την Ελένη Βαρσαμή, που αυτά τα έξι χρόνια που έχω την τιμή να προπονώ έχουμε περάσει αρκετές ώρες μαζί στο γήπεδο, έχουμε στεναχωρηθεί, μα κυρίως έχουμε πανηγυρίσει και χαρεί περισσότερο!

Τις ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτό που έχουν πετύχει με τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας μας και είμαστε όλοι περήφανοι για την πορεία τους, Διοίκηση και προπονητές!

Επίσης τιμήσαμε τον κ. Ρούσσο Ιάκωβο που μας υποστηρίζει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια και που χωρίς την βοήθεια του δεν θα μπορούσαμε ίσως να πετύχουμε κάποιους στόχους μας.

 Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τον κ. Μουζακίτη Σπύρο και το κατάστημα ενδυμάτων του κ. Πέτρου Μαραγκού για την δωρεά προπονητικού υλικού. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυνατά για όλα τα τμήματα μας, μιας και προερχόμαστε από μία εξαιρετική πορεία των αθλητριών και αθλητών.

Οι Γυναίκες κατέκτησαν την πρώτη θέση στις Κυκλάδες, οι νεάνιδες την πρώτη θέση στο Αιγαίο και συμμετείχαν στο Top 16 της Ελλάδας με κορυφαίες ομάδες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Οι Κορασίδες κατέκτησαν την 2η θέση πίσω από τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν, αφήνοντας τον Α.Ο. Θήρας στην τρίτη θέση και οι Παγκορασίδες μας Α’ & Β’ δείχνουν ότι το μέλλον τους θα είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Από την άλλη πλευρά, οι Έφηβοι κατέκτησαν τον πρωτάθλημα Αιγαίου και το Ανδρικό μας τμήμα κατέλαβε την 2η θέση πίσω από τον Α.Σ. Σύρου παίζοντας πολύ ελκυστικό Βόλεϊ. Δεν ήταν όμως τόσο εύκολο όσο φαίνεται… Οι μαθητικές υποχρεώσεις των αθλητριών μας κυρίως έφεραν απουσίες στις προπονήσεις που, από 2 εβδομαδιαίως έφταναν στην μία ή καμία κάποιες φορές… Η όρεξη όμως και η αφοσίωση όλων έκαναν έστω την μια φορά να μοιάζει με 3 και 4 προπονήσεις μαζί! Δεν θα μπορούσα εγώ και οι συνεργάτιδες μου κα. Βαρβάρα Κούτρα και Ρούλα Σταυροπούλου να είμαστε πιο ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την πορεία των παιδιών μας… Ωστόσο η χρονιά δεν τελειώνει εδώ… Έχουμε ακόμη σε εξέλιξη το πρωτάθλημα παγκορασίδων που διεκδικούμε ακόμη μια φορά τη συμμετοχή μας στο Final4. Τα αναπτυξιακά τμήματα θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι και τον Ιούλιο και στα τέλη Ιουνίου θα διοργανώσουμε μια γιορτή του βόλεϊ για τις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές μας με τουρνουά μίνι Βόλεϊ. Θα ήθελα τέλος να ενημερώσω τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Σύλλογο μας πως τα τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και ώρες προπονήσεων είναι: κ. Σταύρος Μπαλόπητας: 6947125504, κα. Βαρβάρα Κούτρα: 6981800632.

 

Στιγμές που μου έμειναν

                                                           

«Η ολοκλήρωση (σχεδόν) της αγωνιστικής χρονιάς στα Πρωταθλήματα Γυναικών - Νεανίδων - Κορασίδων και τώρα Παγκορασίδων μόνο με μία (παγκορασίδα) Πασαδόρο την εξαιρετική Αφροδίτη Στεφάνου. Η συμμετοχή της 13χρονης Ρούσσου Ελένης ως βασική σε παιχνίδι γυναικών απέναντι στον Νηρέα Πάρου με νίκη 1-3 και η μετέπειτα συμμετοχή της στον όμιλο του Top 16 Ελλάδας. Οι αποστολές στην Κω και Αθήνα με τους εφήβους που αποτελούταν με 6 μόνο αθλητές. Η κατάκτηση φυσικά για πρώτη φορά των πρωταθλημάτων Αιγαίου με Νεάνιδες και Εφήβους Η συμμετοχή των Νεανίδων στο Top 16 στον όμιλο με τις κορυφαίες ομάδες του Α.Ο. Μαρκόπουλο και Αιγάλεω δίπλα σε εξαιρετικούς προπονητές όπως ο κ. Σωτηρόπουλος, η κα. Αντωνιάδου και ο κ. Λυκούδης, υπό το βλέμμα του Προπονητή της Εθνικής Νεανίδων κ. Μπουτσουρή και τα συγχαρητήρια που αποκόμισαν τα κορίτσια μας Όλες οι αποστολές με τις αθλήτριες και αθλητές μας εκτός Σύρου».

Ετικέτες: