Έμεινε στον «Γηραιό» ο Γιάννης Ορφανός

To TAA Hρακλής Πετοσφαίριση 2015 γίνεται το πρώτο ΤΑΑ της Volley League Πάμε Στοίχημα που ανακοινώνει επίσημα τον προπονητή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο Γιάννης Ορφανός θα βρίσκεται στον πάγκο του Ηρακλή για τέταρτη σεζόν και έλαβε εντολή σχηματισμού νέας ομάδας. Επί των ημερών του ο Ηρακλής τερμάτισε στην 10η θέση, στην 8η θέση και στην 5η θέση.

Ο Γιάννης Ορφανός έχει γεννηθεί 17 Μαρτίου 1980 στην Αθήνα.

Από την αρχή της σεζόν 2015-16 ανέλαβε β΄προπονητής του Ηρακλή Πετοσφαίριση ως συνεργάτης του Χρήστου Πάτρα.

Μετά την παραίτηση του Χρήστου Πάτρα στις 7 Δεκεμβρίου 2015 ανέλαβε Α΄ προπονητής με ντεμπούτο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο». Ανανέωσε το συμβολαιό του και τη σεζόν 2016-17. Μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης και την είσοδο στα πλέι οφ η χρονιά κρίθηκε επιτυχημένη και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015:

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής κ. Γιάννης Ορφανός θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας και την νέα αγωνιστική χρονιά. 

Η άψογη συνεργασία των δύο πλευρών και η επίτευξη των στόχων της ομάδας, ήταν αυτά που έφεραν την συνέχιση της συνεργασίας για 3η χρονιά ανάμεσα στην Διοίκηση του Ηρακλή και τον έμπειρο προπονητή κ. Ορφανό. 

Ετικέτες: