Οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά κύπελλα

Με Καζινμπάρνιτσα ο ΠΑΟΚ στον Α΄ γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Την ουγγρική Καζινμπάρνιτσα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ουγγαρία 9 Οκτωβρίου και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου 2018. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προσπαθήσει τη φετινή χρονιά να πάει ακόμη καλύτερα στην κορυφαία διοργάνωση όπως είναι αυτή του Champions League.

 

Τα ζευγάρια του Α’ γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών

Τερουέλ (Ισπανία) - Λίντελνμανς Αασλτ (Βέλγιο)

Βίκινγκ Τιφ Μπέργκεν (Νορβηγία) - Σαμόντ (Γαλλία)

Μλάντοστ Μπρσκό (Βοσνία Ερζεγοβίνη) - Νεφτοχιμίκ 2010 Μπουργκάς (Βουλγαρία)

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία) - Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ (Σερβία)

VRCK Καζίνμπάρτσικα (Ουγγαρία) - ΠΑΟΚ (Ελλάδα)

Φορντ Στορ Λεβοράντα Σασταμάλα (Φινλανδία) - BBSK Κωσταντινούπολης

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία) - Γιουνάιτεντ Βόλεϊ Φρανκφούρτης (Γερμανία)

Αμπιάντ Λικούργους Γκρόνιγκεν (Ολλανδία) - Ποσογίλνιτσα (Αυστρία)

 

Ο Ολυμπιακός με Σολιγκόρσκ Λευκορωσίας ή τη γερμανική Φρανκφούρτη

 

Δύσκολο αναμένεται το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο CEV Cup ανδρών αλλά η συνέχεια αναμένεται λίγο πιο βατή.

Ο Ολυμπιακός παρότι προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον Β΄ γύρο εκεί θα αντιμετωπίσει ομάδα που θα βγει έξω από τον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον Β΄ γύρο του CEV Cup τον ηττημένο του ζευγαριού Σολιγκόρσκ (Λευκορωσίας) - Γιουνάιτεντ Βόλεϊ Φρανκφούρτης (Γερμανία).

Οι αγώνες των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν 10 και 17 Οκτωβρίου ενώ ο Ολυμπιακός θα αρχίσει τους αγώνες του στις 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και η ρεβάνς εκτός έδρας.

Εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί στον Γ΄ γύρο του CEV Cup θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει: Νικητής Κος (Κόσσοβο) - Αζαξιό (Γαλλία) και ηττημένος Τερουέλ (Ισπανία) - Λίντελνμανς Αασλτ (Βέλγιο) από το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Γ΄ γύρο οι αγώνες θα γίνουν 19 Δεκεμβρίου και 16 Ιανουαρίου με ρεβάνς στο Ρέντη.

 

Ο Ηρακλής με την Μπενφίκα ή τον Παφιακό στο Τσάλεντζ Καπ

Στην Πορτογαλία ή στην Κύπρο θα ταξιδέψει ο Ηρακλής στον Β΄ γύρο του Τσάλεντζ Καπ ανδρών. Ο «γηραιός» πέρασε άνευ αγώνα στον Β΄ γύρο όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Μπενφίκα Λισαβόνας (Πορτογαλία) - Παφιακός (Κύπρος).

Οι αγώνες του Α΄ γύρου θα γίνουν 7 και 14 Νοεμβρίου, ενώ ο Ηρακλής θα μπει στην μάχη του Τσάλεντζ Καπ στις 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου 2018. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα του Ηρακλή. Εφόσον ο Ηρακλής προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της ρουμανικής Στεάουα Βουκουρεστίου και τη νικήτρια του αγώνα Μπούντουγκνουστ Ποτγκορίτσα (Μαυροβούνιο) - Ζαλάου (Ρουμανία). Σε αυτή τη φάση οι αγώνες θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου και 16 Ιανουαρίου με πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη.