Έκλεισε Καλαντάντζε ο Α.Ο. Θήρας

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ο σχεδιασμός του Α.Ο. Θήρας, καθώς μετά την πολύ καλή πορεία που είχε στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18, θέλει να συνεχίσει να κινείται σε υψηλά… στάνταρ.

Διακαείς πόθος όπως έδειξαν και οι κινήσεις των παραγόντων της ομάδας της Σαντορίνης ήταν η αθλήτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων Άννα Καλαντάτζε. Οι διοικούντες του Α.Ο. Θήρας μετά από συντονισμένες ενέργειες και αρκετές συζητήσεις τα βρήκε σε όλα με την 21χρονη Γεωργιανή αθλήτρια.

Η Άννα Καλαντάντζε που αποκτήθηκε με υποσχετική από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, αγωνίζεται ως κεντρική, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανναξιακό ΑΟΝ, όπου πήρε συνολικά 125 πόντους, εκ των οποίων οι 41 με μπλοκ και 25 με άσσους ενώ στην επίθεση είχε 45% ποσοστό επιτυχίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΘΗΡΑΣ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Άννα Καλαντάτζε.

Καλωσορίζουμε την είκοσι ενός έτους κεντρική στην οικογένεια του Α.Ο. ΘΗΡΑΣ, ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της.

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου Ελπίδα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση της αθλήτριας στην ομάδα μας. Παράλληλα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, στον ΑΟ θήρας τρέχουν και άλλα θέματα, καθώς πολύ κοντά όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά σε μεγάλο όνομα του Ελληνικού βόλεϊ, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με πασαδόρο από το εξωτερικό».