Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας για το χάλκινο μετάλλιο του Κ. Φωκά

Σπουδαίες διακρίσεις για την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης

  • Πέμπτη, 7 Απριλίου, 2016 - 12:53

Η συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, Νίκου Ζώρζου προς την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Κωνσταντίνο Φωκά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ KWON DO που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα 2-3 Απριλίου 2016 ακολουθεί αυτούσια.

 

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν με επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ KWON DO. Ιδιαιτέρως, πολλά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Φωκά από την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία -63Kg Ανδρών κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Είναι σπουδαίο για εμάς να παρακολουθούμε την σταδιοδρομία ενός δικού μας παιδιού που εξελίσσεται και ανδρώνεται αθλητικά, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας. Οι επιτυχίες αυτές θα αποτελέσουν παράδειγμα για όλα τα παιδιά που αγαπούν και ασχολούνται με το άθλημα του Tae Kwon Do. 

Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕ Σαντορίνης, στην προπονήτρια του Κωνσταντίνου Μαρία Τσουκνίδου αλλά κυρίως στους γονείς του που βρίσκονται πάντα δίπλα στηρίζοντας το παιδί τους σε κάθε προσπάθειά του.

Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες». 

 

Δεύτερη επιστολή για τις συνολικές διακρίσεις 

 

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και σημείωσαν επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ KWON DO.

Συγχαρητήρια πολλά στον Νικόλαο Τζέλλο, ο οποίος κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία έως 80 kgr , εξασφαλίζοντας έτσι και την συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα. Συγχαρητήρια επίσης και στην Νικολέτα Αλεφραγκή, η οποία μπήκε στην οκτάδα στην επίσης ολυμπιακή κατηγορία έως 57 kgr αλλά και στον Κλεάνθη Τζέλλο, με την καλή αγωνιστική εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Οι επιτυχίες αυτές αποτελούν παράδειγμα για όλα τα παιδιά που αγαπούν και ασχολούνται με το άθλημα του Tae Kwon Do. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία, μαθαίνοντας μέσα από αυτόν την ευγένεια, την εντιμότητα, την επιμονή, τον αυτοέλεγχο και το ακατάβλητο πνεύμα, αρχές που αποτελούν και τις βάσεις του Tae Kwon Do. 

Πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Λέοντες και στον προπονητή κο Ιωάννη Ζαρκάδα, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αθλητών του, από τους πιο μικρούς ως τους πιο μεγάλους.

Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες»

 

Διαβάστε ακόμα