Το αποκριάτικο πάρτι του Α΄ Δημοτικού

  • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:24

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Σύρου-Ερμούπολης.

Αρχικά  ήταν προγραμματισμένο να γίνει στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Η μεγάλη πιθανότητα βροχής οδήγησε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να αναζητήσει το προηγούμενο απόγευμα έναν κλειστό χώρο.

Μοναδικός θετικός αποδέκτης στο επείγον αίτημα μας ο κ. Άνθιμος Ιγνατιάδης, ιδιοκτήτης του πρόσφατα ανακαινισμένου χώρου της Πειραϊκής, που μας πρόσφερε αφιλοκερδώς τον πανέμορφο χώρο του Αιθρίου που κατά κοινή ομολογία μας φιλοξένησε άψογα και τον ευχαριστούμε. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε η ολική ανατροπή με απόλυτη επιτυχία!!!

Μια επιτυχία που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την συμμετοχή των μικρών καρναβαλιστών μας που χόρτασαν παιχνίδι και χορό υπό την εξαιρετική μουσική υπόκρουση του κ. Κώστα Γεροδιάκομου αλλά ούτε χωρίς τα  χορταστικά  εδέσματα που ήταν ευγενική προσφορά των γονέων!

Ευχαριστούμε  όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία της αποκριάτικης γιορτής μας και  ιδιαίτερα  τον διευθυντή του σχολείου μας, κ. Σπύρο Βλαχόπουλο,  για την αμέριστη συμπαράσταση,  αλλά και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες  της Σύρου -που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία- πρόσφεραν  δώρα για την λαχειοφόρο μας.

Ευχαριστούμε τέλος την εφημερίδα Κοινή γνώμη για την ευγενική  της φιλοξενία.

Ετικέτες: 

Διαβάστε ακόμα