Επιστολή Δομένικου Μαραγκού

"Σπατάλη δημοσίου χρήματος και ατιμωρησία = Φ.Ο.Δ.Σ.Α"

  • Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2013 - 14:41

Πρόσφατα οι άνθρωποι του Φ.Ο.Δ.Σ.Α παρέλαβαν το βραβείο για την υψηλότερη κατά κεφαλή επίδοση στην ανακύκλωση. Αυτή είναι η ωραία εικόνα που θα στείλουν στα ΜΜΕ για να φανούν ως συνήθως ότι «σκίζονται» για το καλό του τόπου.

Η άλλη όψη του νομίσματος είναι οι τέσσερις κάδοι ανακύκλωσης που είναι πληρωμένοι και είναι ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ-ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ δίπλα από το γήπεδο του Πάγου που μετά από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Ρούσσος προτείνει να γίνει « σκουπιδότοπος» με την μεταφορά των αυθαιρέτων από τον ξενώνα των Αγκαθωπών (όσο ήταν δήμαρχος ίσως δεν υπήρχαν αυθαίρετα και τώρα ξαφνικά τα ανακάλυψε!!!). Αφού έχει απ’ έξω αντικείμενα γιατί να μην έχει και μέσα!!!

Οι κκ Αλμπανόπουλος Βακόνδιος που είναι? Ο ένας ήταν πρόεδρος του φορέα και ο άλλος είναι τώρα πρόεδρος, αλλά και οι δυο μας έχουν «αφοδευμένους» κανονικά όλους εμάς, γιατί από ότι φαίνεται μόνο εκείνοι κάνουν την ανακύκλωση και ΟΧΙ μέσω των πολιτών, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΙ.

Από την άλλη υπάρχει και ο χώρος στα Μαντρώνια που είναι η τέταρτη κατά σειρά δημοσίευση μου για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ που έχει καταφέρει ο κ. Αλμπανόπουλος, όταν είχε αρχίσει η ανακύκλωση και δεν είχε υπολογίσει ( άλλο ένα τεχνικό-υπολογιστικό λάθος ) ότι σε ανοιχτό χώρο τα χαρτιά και οι σακούλες δεν θα μείνουν εκεί όπου θα τις αφήσεις, και παρά την προσωπική βεβαίωση του κ. Ζουλουφού ακόμα οι θάμνοι έχουν το χάλι που είχαν και το 2010.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ Φ.ΟΔ.Σ.Α !!!

Μαραγκός Δομένικος του Ν

Υ.Γ1 Δεν είναι κακό αν βγάλετε μια ανακοίνωση να ευχαριστήσετε τους πολίτες που βοήθησαν τα μέγιστα στην ανακύκλωση παρά να βγαίνετε μόνο φωτογραφίες. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ βραβείο όπως και εμείς μπορούμε να σας το πάρουμε, αυτό να το θυμάστε.

Υ.Γ2 Οι πλαστικές σακούλες φτιάχνονται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο... χρησιμοποιούνται για 20 λεπτά και λιώνουν σε...200 χρόνια.


Σχόλια

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Κυρ, 16 Ιουν. 2013 - 18:38

http://img9.imageshack.us/img9/9140/eoz4.jpg Τελικά έχετε φανεί πολύ λίγοι για τον ΟΤΑ κκ Βακόνδιε Αλμπανόπουλε Ζουλουφέ. Αλήθεια γιατί τρέξατε και απομακρύνατε τους πεταμένους κάδους ανακύκλωσης από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του πάγου? Άλλη μια φορά σας έπιασα στον ύπνο. Μετά από την πρεμούρα σας ΑΠΑΙΤΩ να πάτε να καθαρίσετε και το χάλι στα Μαντρώνια που έχει δημιουργήσει από ανευθυνότητα ο πρώην πρόεδρος και δημιουργός της ανακύκλωσης κ. Αλμπανόπουλος. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, δεν είναι ντροπή η δουλειά κύριοι, που νομίζεται πως είσαστε κάποιοι επειδή είσαστε δημοτικοί σύμβουλοι, εμάς υπηρετάτε και είσαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κάνετε ότι απαιτεί ο λαός. Επί την ευκαιρία θα ήθελα να δώσω και μια δημόσια συμβουλή σε κάποιον από τους τρεις σας ότι όταν κυκλοφορείτε με παπάκι και βγαίνετε από πεζόδρομο σε μονόδρομο αντίθετα με το κινητό στο «χέρι» την επόμενη φορά δεν θα κάνω στην άκρη και ας μην φοράτε κράνος επειδή είσαστε δημοτικός σύμβουλος. ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Δευ, 24 Ιουν. 2013 - 21:13

Τελικά έχετε φανεί πολύ λίγοι για τον ΟΤΑ κκ Βακόνδιε Αλμπανόπουλε Ζουλουφέ. Αν είχατε λίγη αξιοπρέπεια θα είχατε παραιτηθεί από μόνοι σας μετά από τέτοιο «ξεφτίλισμα», αλλά ξέχασα…..ΚΑΡΕΚΛΑ. http://img197.imageshack.us/img197/3310/iv46.jpg Όσο με «γράφεται» εσείς άλλο τόσο εγώ θα σας «γράφω» στα τοπικά ΜΜΕ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΣΕΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΤΕ….ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ….ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ……ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ….. «ΤΥΦΛΟΙ»!!!