Έναρξη λειτουργίας της παιδικής χαράς Μεταμόρφωσης

  • Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2014 - 17:26
  • /   Eνημέρωση: 9 Φεβ. 2014 - 0:56
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Τα εγκαίνια της ανακαινισμένης παιδικής χαράς στην περιοχή της Μεταμόρφωσης πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, παρουσία του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιάννη Δεκαβάλλα, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και πλήθους γονέων και παιδιών, τα οποία δεν άργησαν να εγκλιματιστούν στο νέο τους “στέκι”.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β', ο οποίος ευχήθηκε ο νέος χώρος να είναι ευλογημένος και να αποτελέσει ένα “μελίσσι” ψυχαγωγίας και ανακούφισης για κάθε παιδί.
Από την πλευρά του, ο κ. Δεκαβάλλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάπλαση της παιδικής χαράς, η οποία υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αποτελώντας πρότυπο για ολόκληρο το νησί.
Το έργο ήταν μια πρωτοβουλία του πρώην αντιδημάρχου, Νίκου Αλμπανόπουλου ο οποίος δήλωσε στην “Κοινή Γνώμη” ότι “καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε δύο χρόνια από σήμερα, θα έχουν γίνει επεμβάσεις σε έξι παιδικές χαρές της Σύρου, εκ των οποίων οι τρεις θα έχουν ανακαινιστεί με σύγχρονες προδιαγραφές και οι τρεις θα είναι απλά βελτιωμένες”.

Περισσότερες πληροφορίες στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.

Ετικέτες: