Πασχαλινό Bazaar 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης

Με επιτυχία πραγματοποιείται από χθες το πρωί στην πλατεία Μιαούλη το πασχαλινό bazaar που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου με χειροποίητες λαμπάδες και στεφανάκια που επιμελήθηκαν οι ίδιοι μαθητές.

 

Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την αγορά ενός κατάλληλου προτζέκτορα, απαραίτητο εργαλείο για τη χρήση ενός διαδραστικού πίνακα, ο οποίος θα κάνει πιο εύκολη και πιο ευχάριστη τη μαθητική διαδικασία. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί επίσης για την οικονομική ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

Σε δηλώσεις της στην “Κοινή Γνώμη”, η ταμίας του Συλλόγου κ. Νίνα Λεμπτέση υπογράμμισε ότι στόχος αυτής της πρωτοβουλίας ήταν να αξιοποιήσουν τα παιδιά δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και ταυτόχρονα να μάθουν τις έννοιες της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Σημειώνεται ότι γονείς και μαθητές ετοίμασαν 100 συνολικά λαμπάδες και 20 στεφανάκια, αποδεικνύοντας ότι μέσα από τη συνεργασία και τη συλλογικότητα μπορούν να γίνουν θαύματα, χειροποίητα ή μη.

Το παζάρι λειτουργεί και σήμερα 10:00-14:00 και 18:00-21:00, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι αρχές Μαίου.

 

Ετικέτες: