Κοσμοπολίτικος αέρας στο λιμάνι της Σύρου

  • Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2015 - 18:57

Κοσμοπολίτικο αέρα απέκτησε το λιμάνι της Σύρου, όπου από νωρίς το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν οι θαλαμηγοί γνωστών ονομάτων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, εν όψει των τριήμερων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει στο νησί ο εφοπλιστής κ. Αντώνης Κομνηνός.

H παράσταση “Η Μεγάλη Χίμαιρα” στο ιστορικό Θέατρο Απόλλων αποτελεί το σημαντικότερο κοσμικό γεγονός του επόμενου τριημέρου, καθώς οι επίσημοι καλεσμένοι του κ. Κομνηνού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παραγωγή του Θεάτρου Πορεία στην αποψινή avant – premiere. Σημειώνεται ότι τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα της Σύρου.

Οι υπέρλαμπρες θαλαμηγοί με το σκάφος του εφοπλιστή και μεγαλομετόχου της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη να ξεχωρίζει, μαγνητίζουν τα βλέμματα τόσο των κατοίκων της Σύρου, όσο και των επισκεπτών του νησιού, οι οποίοι περνούν από το λιμάνι της Ερμούπολης.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα τελεστεί και μία μεγάλη δεξίωση στο αρχοντικό του κ. Κομνηνού, πλησίον του κτιρίου της Πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην Πλατεία Τσιροπινά, το οποίο ο ίδιος αγόρασε και ανακαίνισε πρόσφατα, κάνοντας ένα όνειρό του πραγματικότητα.


Σχόλια

phoenix simon Σάβ, 30 Μαΐου. 2015 - 9:28

Και να, τα... σάλια ορισμένων ντόπιων για την παρέλαση της... χλίδας! Και ένα ρητορικό ερώτημα: Γιατί οι περισσότεροι χλιδάτοι (σχεδόν όλοι) έχουν ξένη σημαία στις θαλαμηγούς τους ;