Σοβαρός τραυματισμός αλόγου από πτώση σε χαντάκι στην περιοχή του Μάννα

Υπέκυψε στα τραύματά του
  • Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2015 - 22:40

Το ένα εκ των δύο μπροστινών άκρων ενός αλόγου υπέστη σοβαρό τραυματισμό (σπάσιμο) μετά από απρόσμενη πτώση σε χαντάκι στο περιθώριο της κεντρικής οδού Μάννα – Ερμούπολης στο ύψος των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, λίγο μετά τις 21.30 απόψε το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το άλογο βρισκόταν στο χωράφι του ιδιοκτήτη του, όταν ξαφνικά δέχτηκε την επίθεση ενός σκύλου, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί, να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί στο δρόμο.

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης αλλά και η προσέγγιση μικρού φορτηγού, με αποτέλεσμα το άλογο να μπορέσει να ανασυρθεί ζωντανό από το χαντάκι. Περίοικοι, καθώς και διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να συνδράμουν, ενώ στο σημείο που προκλήθηκε το ατύχημα παρών ήταν και ο ιατρός, κ. Μαραγκός, ο οποίος παρείχε βοήθεια για την περίθαλψη του ζώου, το οποίο ευχή όλων είναι να αναρρώσει. Στο σημείο μετέβη και ο αντιδήμαρχος Αλέξης Αθανασίου κατόπιν τηλεφωνικής όχλησης. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της "Κοινής Γνώμης", το άλογο αν και έδωσε σκληρή μάχη με τη ζωή, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.