Με άρωμα Χριστουγέννων η Λευκή Νύχτα στην Πάρο

  • Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, 2015 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 16 Δεκ. 2015 - 7:48

Με την υποστήριξη κατά κύριο λόγο του εμπορικού κόσμου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Λευκή Νύχτα στην Πάρο στις 19 Δεκεμβρίου. 

Η ανακοίνωση 

Αγαπητοί συμπολίτες και συνάδελφοι,

Η Λευκή Νύχτα είναι γεγονός για δεύτερη χρονιά στην Πάρο!

Σας περιμένουμε στην πλατεία Παναγίας Εκατονταπυλιανής κάτω από το φωτισμένο δέντρο το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με μουσική και πλούσια κεράσματα!

Την ημέρα της Λευκής Νύχτας θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Δρυό, Μάρπισσα, Μάρμαρα και Νάουσα με ώρα αναχώρησης 18:00 από Δρυό και 18:30 από Νάουσα και επιστροφή το βράδυ 00:15.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου θα σας ζεστάνει με κρασί και σούμα και θα σας προσφέρει πολλά ακόμα κεράσματα! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς θα σας γλυκάνει με λουκουμάδες ενώ ο Σύλλογος γυναικών Αριής θα σας ζεστάνει και θα σας γλυκάνει με ζεστή σοκολάτα!

Επιπλέον το Τεχνηντάρι θα σας κρατήσει συντροφιά με ζωντανή μουσική στον Ταξιάρχη όπου ο Σύλλογος φίλων Παραδοσιακού Οικισμού Παροικιάς θα σας προσφέρει πολλές εκπλήξεις και κάστανα!

Φυσικά δε θα παραλείψουμε να δώσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους τους οποίους θα περιμένει ο Άγιος Βασίλης με δώρα κάτω από το φωτισμένο δέντρο στην Πλατεία της Εκατονταπυλιανής!

Επιπλέον από το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήστε τις αγορές σας από τα καταστήματα της Πάρου και της Αντιπάρου με την αφίσα «Ψωνίζω & Κερδίζω» για να συμμετέχετε στην ειδική κλήρωση για έξι δωροεπιταγές των 25 ευρώ! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με την επίδειξη του λαχνού και της απόδειξης της ταμειακής μηχανής που θα προμηθευτείτε από τα καταστήματα, στο κιόσκι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής.

ΥΓ: Οι δωροεπιταγές θα εξαργυρωθούν μόνο στα καταστήματα με την αφίσα «Ψωνίζω & Κερδίζω».

Ετικέτες: