Ο Άγιος Βασίλης ξεφόρτωσε τα δώρα του στο Ταχυδρομείο της Σύρου

Τετράδια, δώρα αλλά και ένα ολοκαίνουριο ποδήλατο μοίρασε στο τέταρτο ραντεβού του με το Ταχυδρομείο και τους μικρούς φίλους του στη Σύρο ο Άγιος Βασίλης.

Οι επιθυμίες, τα όνειρα και οι ευχές των παιδιών για όμορφα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα κατέκλυσαν και φέτος το γραμματοκιβώτιο του Αι- Βασίλη, που οποίο ήταν τοποθετημένο από τις αρχές του μήνα στην πρόσοψη του Κεντρικού Καταστήματος των ΕΛΤΑ στον πεζόδρομο της Πρωτοπαπαδάκη.

Τα γράμματα διαβάστηκαν από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη που, όπως κάθε χρόνο, έκανε την εμφάνισή του στην εορταστική εκδήλωση του Ταχυδρομείου το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων μαζί με την καλή του διάθεση και φυσικά το γεμάτο σάκο του.

Το Ταχυδρομείο παρέμεινε ανοικτό μέχρι τις 20:30, προσφέροντας μαζί με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες γλυκίσματα και ευχές σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους μικρούς του φίλους. Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όσα παιδιά, έριξαν τη συγκεκριμένη ημέρα τα γράμματά τους στο γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη. 25 τυχεροί πήραν δώρο, puzzle και τετράδια με την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ για πρώτη φορά φέτος ο Άγιος Βασίλης ανακήρυξε τον Super τυχερό με δώρο ένα ποδήλατο.

Για το ρόλο και τη λειτουργία των ΕΛΤΑ εδώ και 187 χρόνια αναφέρθηκε στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Διευθυντής του Ταχυδρομείου Σύρου Δημήτρης Κοσμάς, ενώ τις ευχές της έδωσε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού.

Η εκδήλωση του Ταχυδρομείου πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στη στολισμένη και πλημμυρισμένη από κόσμο, γλυκές μελωδίες και λαχταριστές λιχουδιές Ερμούπολη.