Πέθανε εν πλω μέλος του πληρώματος του πλοίου "Άρτεμις"

  • Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2016 - 12:44

Την τελευταία του πνοή άφησε μέλος του πληρώματος του “Άρτεμις” λίγα λεπτά πριν την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, με τις πρώτες πληροφορίες να επισημαίνουν πως ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν δόκιμο μηχανικό 46 ετών, για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες ανάνηψης από τον αγροτικό ιατρό της Φολεγάνδρου αμέσως μόλις έδεσε το πλοίο στο λιμάνι, με τον καπετάνιο και όλο το προσωπικό να ενημερώνουν χωρίς καθυστέρηση για το θλιβερό περιστατικό τις αρμόδιες Αρχές και το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του 46χρονου στη ζωή, η σορός του οποίου θα παραμείνει στο πλοίο ώστε να μεταφερθεί στη Νάξο στο πλαίσιο εκτέλεσης του δρομολογίου, από όπου και θα οδηγηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά προκειμένου να διενεργηθεί η προβλεπόμενη νεκροψία – νεκροτομή.

Η σημαντική απώλεια ενός εκ των μελών του πληρώματος αποτελεί ένα αναμφισβήτητα θλιβερό γεγονός για την “οικογένεια” του Άρτεμις, τα υπόλοιπα μέλη της οποίας και βυθίστηκαν στο πένθος.