από το Χορευτικό Όμιλο Νάουσας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

και διοργάνωση πεζοπορίας
  • Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2016 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 21 Ιαν. 2016 - 7:40

O Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου εύχεται στα μέλη και τους φίλους του Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, δημιουργία και, φυσικά, άφθονο χορό. Σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια Γενική Συνέλευσή μας, με τον απολογισμό δραστηριοτήτων, τον οικονομικό απολογισμό και την κοπή της πίτας μας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στις 18:00, στην αίθουσα του Ομίλου στη Νάουσα. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Πεζοπορία Ιανουαρίου («Εξερευνούμε Πεζοπορώντας»)

Την πρώτη του πεζοπορία για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσει το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας την Κυριακή 24/1/16. Θα είναι μάλιστα η πρώτη υπό το γενικό τίτλο: "Εξερευνούμε Πεζοπορώντας", καθώς θα συνδυάζει την ελαφρά πεζοπορία με την εξερεύνηση του τόπου μας, με σκοπό να γνωρίσουμε μέρη του που δεν μας είναι ιδιαιτέρα οικεία, και θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Η αρχή θα γίνει με το ιστορικό κέντρο της Μάρπησσας (διάρκεια: 2 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μηδενικός). Η πεζοπορία θα περιλαμβάνει και επισκέψεις σε χώρους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, (Μουσείο Περαντινού, Λαογραφικό Μουσείο) και αρχηγός θα είναι η κα Μαρία Φραντζή-Τριβυζά. Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στους Μύλους της Μάρπησσας με ώρα προσέλευσης τις 10:45 και εκκίνηση στις 11:00.  

Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών, ή σε άτομα μικρότερης ηλικίας υπό τη συνοδεία κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email 268anthe@gmail.com.