Η ενημέρωση του Δήμου Θήρας

Η Σαντορίνη στέκεται αλληλέγγυα στους πρόσφυγες

  • Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2016 - 17:05

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας  και των  Συλλόγων και τις Ενώσεων του νησιού, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης  για τους πρόσφυγες.
Την εβδομάδα 18-24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 από τις 09:00-21:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του  ΔΑΠΠΟΣ (κλειστό γυμναστήριο Θήρας)  συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα μεταφερθούν στις κεντρικές αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού στον Πειραιά.
Πολλές ευχαριστίες στους συλλόγους και φορείς που συμμετείχαν εθελοντικά και βοήθησαν  στη συλλογή των ειδών:
Σύλλογος Ακρωτηριανών, Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας (Εμπορείο), Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καμαρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Εστία» Πύργου, Θηραίων Δράσεις, Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα», Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Θήρας, Γυμνάσια Εμπορείου, Μεσαριάς και Φηρών καθώς και το ΕΠΑΛ Θήρας, καθώς και το σύνολο του Δήμου Θήρας και των Νομικών του προσώπων.
Η Ένωση Ξενοδόχων βοήθησε τη δράση παραγγέλνοντας 500 καινούργια sleeping bags τα οποία και θα προωθηθούν για την κάλυψη των σχετικών αναγκών.

Πολλές ευχαριστίες στη μεταφορική ΧΑΛΑΡΗΣ που θα μεταφέρει αφιλοκερδώς τα κιβώτια στην Αθήνα και στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Δακουτρός για τη δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων.

Πολλές ευχαριστίες επίσης στα παιδιά του ΔΑΠΠΟΣ και στον πρόεδρο κ. Λευτέρη Τζούρο για την ομαλή οργάνωση της δράσης στον χώρο του γυμναστηρίου καθώς και στην πρόεδρο των εργαζομένων του Δήμου Θήρας κ. Άννα Βάϊλα για την συνολική οργάνωση και συντονισμό της ενέργειας.

Δεν θα μπορούσαμε τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και όλους τους πολίτες του νησιού μας που συνεχίζουν να παραμένουν άνθρωποι και να προσφέρουν σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Καλή Ανάσταση

Ετικέτες: