Οδόστρωμα… σπασμένο

Συνεχής είναι η αποκόλληση τμημάτων ασφάλτου από το οδόστρωμα της Ακτής Γ. Παπανδρέου, στην Αζόλιμνο, που οδηγεί στο γήπεδο 5x5, το οποίο λειτουργεί στην περιοχή.

Παρά το γεγονός, ότι η συγκεκριμένη πλευρά του χωριού της Αζολίμνου, όπου βρίσκεται και το μικρό λιμανάκι, είναι ταχεία αναπτυσσόμενη, με καινούριες κατοικίες, να κατασκευάζονται συνεχώς, η παραλιακή οδός, η οποία ξεκινά από την διασταύρωση με την οδό Αγ. Ιωσήφ, που ενώνει την Αζόλιμνο με τη Βάρη και εκτείνεται αρκετά βαθύτερα προς τα νότια, προς απομονωμένες κατοικίες, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, με κομμάτια του οδοστρώματος να αποκολλώνται καθημερινά, έχοντας ως αποτέλεσμα ο δρόμος να παρουσιάζει στενώσεις και επικινδυνότητα.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρο, έχει και στο παρελθόν επισημάνει, πως η αποκατάσταση των προβλημάτων, στη λιγότερο επισκέψιμη πλευρά της Αζολίμνου, θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του χωριού, ωστόσο η μέριμνα, σχετικά με την κατάσταση των δρόμων, που ενέχει άμεσα κινδύνους για τους οδηγούς οχημάτων, αλλά και τους πεζούς, θεωρείται επιβεβλημένη, προκειμένου να γίνεται ευκολότερα και ασφαλέστερα, η μετακίνηση των πολιτών.

Ετικέτες: