Με το «στανιό» η απομάκρυνση(;)

Κατόπιν πίεσης από το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, αναμένεται να συλλεχθούν και τα τελευταία εγκαταλελειμμένα οχήματα, από τον ανάδοχο του έργου, όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Το ζήτημα των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, τα οποία, παρά τη σύμβαση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με ανάδοχο, για τη συλλογή και απόσυρσή τους, παραμένουν στους δρόμους, έθιξε σε ερώτησή του κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Παύλος Χρυσαφίδης.

Όπως επεσήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες του, ο ανάδοχος ζήτησε χώρο από το Δήμο, προκειμένου να συγκεντρώνει εκεί τα οχήματα και να τα αποσύρει με νταλίκα, όταν συγκεντρώνεται ικανοποιητικός αριθμός, με το Δήμο να μη βλέπει θετικά το αίτημα του εργολάβου.

Επί του ζητήματος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Σταύρος Γουσγουνέλης, τόνισε, πως «αυτή τη στιγμή έχουν μείνει ελάχιστα οχήματα που μένει να απομακρυνθούν από την εταιρεία, και γι’ αυτό η εταιρεία “παραπονιέται” ότι δεν τη συμφέρει να έρθει να απομακρύνει τόσο λίγα οχήματα, που αν δεν κάνω λάθος είναι ή 5 ή 7», σημειώνοντας παράλληλα, ότι «παρ’ όλα αυτά, μετά από πίεση της Υπηρεσίας είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί και θα τα απομακρύνει».