Απομάκρυνση των τεράστιων διαφημιστικών πινακίδων από το ταξιδιωτικό πρακτορείο του Ν. Βασιλικού στο παραλιακό τμήμα της Ερμούπολης

Συμμόρφωση στα νέα δεδομένα

Κίνηση άξια λόγου και δημοσιότητας αποτελεί η απόφαση του ταξιδιωτικού πράκτορα και γραμματέα του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Νίκου Βασιλικού να προβεί στην απομάκρυνση των τεράστιων διαφημιστικών πινακίδων που υπήρχαν μέχρι πρότινος στην πρόσοψη του πρακτορείου του, στο παραλιακό τμήμα της Ερμούπολης.

Κατόπιν του θέματος που έχει ανακύψει μετά από καταγγελία δημότη της Σύρου και παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής προς τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης σχετικά με την υπαίθρια διαφήμιση στο χαρακτηρισμένο ιστορικό κέντρο του νησιού, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και συμπολίτης μας, ανέλαβε άμεσα την ευθύνη της απομάκρυνσης των πινακίδων, απευθύνοντας εμμέσως το μήνυμα της συμμόρφωσης με τα προβλεπόμενα στη σχετική νομοθεσία.

Με ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή, την Παρασκευή, μία ημέρα μετά την ενημερωτική συνάντηση των επιχειρηματιών που προκάλεσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων προκειμένου να αποφευχθεί η επιβολή προστίμων σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη εποχή, στην περίπτωση που ο Δήμος προβεί άμεσα σε ελέγχους, ο κ. Βασιλικός ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί, “ελευθερώνοντας” ένα σημαντικό τμήμα του παραλιακού μετώπου από τις ιδιαιτέρως ογκώδεις πινακίδες.