Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου

«Συνεχίζουμε με αγάπη»

  • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, 2017 - 06:25

Στο 22ο έτος συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στην τοπική κοινωνία της Σύρου εισέρχεται ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου, ο οποίος έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την ευχή ο Θεός να συνεχίσει να αγκαλιάζει με αγάπη όσους έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «Ερμής» παρουσία του Καθολικού Επισκόπου Σύρου Σεβ. π. Πέτρου Στεφάνου, του εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου π. Κωνσταντίνου Κοντού, φίλων και μελών του Συλλόγου, που στηρίζουν θερμά το έργο του.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Μαυρομουστακάκης αναφέρθηκε στην πλούσια δράση της Κατ’ Οίκον νοσηλείας και το 2016, κάνοντας ειδική αναφορά στην έμπειρη νοσηλευτική ομάδα της που προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες της ανακουφίζοντας τους αναγκεμένους συνανθρώπους του τόπου μας. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και το ρόλο των εθελοντών του συλλόγου οι οποίοι πραγματοποιούν επισκέψεις τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο, όσο και στα τρία γηροκομεία του νησιά.

Ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους φορείς του νησιού για τις χορηγίες και τις εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που είχαν ως στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Παιδική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων και ο Πέτρος Παλαιολόγος.