Παραμένει ο κίνδυνος

Παρά το γεγονός, ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχει παλαιότερα συμβεί σοβαρό ατύχημα, το τοιχίο, το οποίο βρίσκεται πίσω από εναν εκ των χώρων πάρκινγκ στην οδό Αθανασίου Διάκου στο Βροντάδο, συνεχίζει να βρίσκεται στον... “αέρα”.

Σοβαρός τραυματισμός είχε σημειωθεί, πριν από αρκετό διάστημα, στο συγκεκριμένο σημείο, όταν ένας οδηγός, προσπαθώντας να φτάσει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, πάτησε πάνω στο αποκολλημένο τοιχίο, το οποίο κατακρημνίστηκε, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πέσει από ύψος περίπου 2,5 μέτρων. Το γεγονός, αυτό είχε φέρει στην επιφάνεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο τοιχίο, το οποίο λόγω της συνεχούς ώθησής του προς τα έξω, από τις ρόδες των οχημάτων που σταθμεύουν, έχει ουσιαστικά αποκολληθεί από το δρόμο και στηρίζεται μετά βίας.

Έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα, η κατάσταση στο πάρκινγκ παραμένει ακριβώς η ίδια, με τις φθορές του τοιχίου να είναι εμφανέστατες, αλλά τους οδηγούς να επιμένουν στη χρήση του χώρου και τους αρμόδιους να μην έχουν προβεί ακόμη σε ενέργειες αποκατάστασης.

 

Ετικέτες: