Σε εξέλιξη οι σχετικές εργασίες στην οδό Μαυροκορδάτου, στο ύψος του Ξενώνα “Βούρλη”

Υποστήριξη οδοστρώματος

  • Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2017 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 25 Μαρ. 2017 - 0:00

Αυξημένη προσοχή απαιτείται κατά τη διέλευση των οδηγών από τον κεντρικό δρόμο στο ύψος του ξενώνα “Βούρλη” καθώς ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες στην οδό Μαυροκορδάτου, με σκοπό την υποστήριξη του οδοστρώματος.

Για την ασφάλεια των πεζών και των οδηγών έχει ληφθεί το σύνολο των απαιτούμενων μέτρων, καθώς οι εργάτες τοποθέτησαν τις προειδοποιητικές πινακίδες, αλλά και τους κώνους, ενώ στο πλαίσιο της πλήρους ενημέρωσής τους, έχουν εκδοθεί οι ακόλουθες οδηγίες βάσει και των οδηγιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων.

Ειδικότερα: α. Συνεχίζεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Μαυροκορδάτου και συγκεκριμένα μετά τη διασταύρωση της οδού Νικ. Φιλάρετου με την οδό Μπαμπαγιώτου έως τη στροφή μετά από το Ξενώνα «Βούρλη», έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 και ώρα 08:00. β. Στα υφιστάμενα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Α.Ε θα πραγματοποιηθούν οι εξής τροποποιήσεις: 1. Το δρομολόγιο Αθλητικό Κέντρο- Λιμάνι- Δόξα θα αναστρέφει στον Άγιο Νικόλαο, 2. Τα δρομολόγια του Βροντάδου για τις παραπάνω μέρες θα ακολουθούν τη διαδρομή Αγορά-Λαλακιά-Γήπεδο Άνω Σύρου-Δείλι-Βροντάδο-Νεάπολη- Αγορά.