Κομματική Οργάνωση ΚΚΕ Θήρας

Για τα δέκα χρόνια από τη βύθιση του SEA DIAMOND

  • Τρίτη, 4 Απριλίου, 2017 - 14:48

Δέκα χρόνια υποσχέσεων, απραξίας, κοροϊδίας και εικονικών απαντλήσεων καυσίμων από τους πρώην (κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ –ΝΔ) και τους νυν (ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ).

Οι σημερινοί διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας -ειδικοί στη ψευτιά και την απάτη- έστησαν επιτροπή η οποία ΘΑ… θα μελετήσει, … θα αποφασίσει, … θα προτείνει, θα βοηθήσει, …το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο θα …. βρει χρήματα από το πράσινο ταμείο και θα … υποχρεώσει (!) την ιδιοκτήτρια εταιρεία (LOUIS CRUISES), να αναλάβει τις ευθύνες της!!!

Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις πριν αναλάβουν την εξουσία Τσίπρας , Δρίτσας , Συρμαλένιος , Σαντορινιός και οικολόγοι πράσινοι. Ευτυχώς υπάρχουν αρχεία για να μην λησμονούμε τα μεγάλα και χωρίς αντίκρισμα λόγια τους για το πρόβλημα του ναυαγίου του Sea Diamond.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την ανέλκυση του ναυαγίου οφείλει να κρατά τον πήχη του αγώνα ψηλά και να διεκδικεί την ανέλκυση του ναυαγίου. Να μιλά σήμερα με καθαρή γλώσσα για το τι έλεγαν, τι υπόσχονταν και τι πράττουν οι σημερινοί κυβερνώντες. Ο δρόμος του αγώνα είναι δύσκολος και μακρύς. Το έχουμε τονίσει επανειλημμένα. Απαιτείται να τον διαβούμε όσο δύσκολος και αν είναι.

Ο Σαντορινιός λαός έχει πείρα τώρα πλέον.

Γνωρίζει ποιος τον κοροϊδεύει και ποιος στέκεται δίπλα του. Με τον αγώνα του οφείλει να απομονώσει όλους αυτούς που του δυσκολεύουν τη ζωή και να συμπορευτεί με το ΚΚΕ για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

 

Ετικέτες: